|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βολιώτικη μπυρο-συνάντηση
Τι θα λέγατε τη Τρίτη 27/12, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων να πηγαίναμε για καμμιά μπυρίτσα;
Ή όποια άλλη μέρα αν θέλετε... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βολιώτικη μπυρο-συνάντηση
Καλημέρα!
Καλώς όρισες Νικόλα! Εγώ μέσα είμαι! Που θα πάμε? Έχουμε τίποτα κατά νου? |
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε φιλαρακια..
|
|
|||
|
|||
Νίκο μου εγώ θα λείπω αυτές τις μέρες!
Κρίμα γιατί θά'θελα να είμαι μαζί σας! Μετά την πρωτοχρονιά όμως θα είμαι πάλι εδώ.. ελπίζω να το επαναλάβουμε και τότε! |
|
|||
|
|||
Νικόλα χρόνια πολλά, καλώς όρισες!!!
Μέσα για μπυρίτσα κι εγώ κι ο Χρήστος, δώσε ώρα και τόπο και θα είμαστε εκεί!!! |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε φιλαράκια.
Ψυχούλες |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε παιδιά . |
|
|||
|
|||
οπως ειπε και ο νικος, και εγω μεσα
|
|
|||
|
|||
Αλέξανδρε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Δε ξέρω για το μέρος, εγώ Σκοπελίτης είμαι ...
Τι λέτε για το γνωστό Balthassar; Κατά τις 9 καλά είναι; Πείτε γνώμες. Νικόλα, ο Σωτήρης που βρίσκεται; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάμε και βλέπουμε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βολιώτική μπύρα στον Ελέφαντα Πέμπτη 1-12-11 | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 01-12-2011 18:03 |
Βολιώτικος καφές την Πέμπτη 24-11-11 | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 24-11-2011 22:06 |
Βολιώτικος καφές 14-9-11 | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 14-09-2011 14:37 |
Βολιώτικος καφές ...αλλά στην Καρδίτσα 9-1-11 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 17-01-2011 22:13 |
Βολιώτικη παγωμένη μπυρίτσα, Πέμπτη 15/07 | Fuji | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 16-07-2010 03:47 |