|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ειδικό εργαλείο εμπρός τροχού Νο 22
Όποιος χρειαζεται το ειδικό εργαλειο αφαίρεσης εμπρόσθιου τροχού σε GS και GS Adv, ας μου στείλει πμ με τα στοιχεία του να του το στείλω..
Είναι 22νο αλλεν απο ανοξειδωτο ατσαλι, χρειαζεται 22 καρυδακι για να το πιασει η 22 πολύγωνο η 22 γερμανοπολύγωνο, επίσης ο σταυρός του αυτοκινητου το πιανει. Είναι αυτό Χρέωση για το καθε κομματι 3 ευρω συν τα μεταφορικά, η τιμη ειναι συμβολική κ αντιστοιχεί στην αξία του υλικού συν την κατεργασία. Τα μεταφορικά είναι ένα θέμα καθότι οι εταιρίες κουριερ χρεωνουν 11 ευρω την πιο απλή αποστολή. Θα ρωτήσω κ στα ΕΛΤΑ, πιστεύω γύρω στα 3-4 ευρω αναλογως προορισμου.. Ενημερωστε πως επιθυμείτε να φτασει στα χερια σας, στο πμ των στοιχείων σας Η αγγελία μπαίνει με αφορμή ποσταρισμα συνφορουμίτη με σχετικο θεμα..προσπαθωντας να προλάβει νέους προβληματισμούς Προς την διευθυνση:Αν αντιβαίνει τα καλώς κείμενα ας πάει ...στο καλό as is |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδικό εργαλείο εμπρός τροχού Νο 22
Μπράβο Χάρη! Καλή κίνηση εκ μέρους σου!
Θα το έχω στα υπόψιν, μιας και σε λίγο καιρό θα αλλάξω τους δίσκους των φρένων. Y.Γ. Εσύ τα κατασκευάζεις? Aπό ενδιαφέρον ρωτάω... |
|
|||
|
|||
Ωραίος ο Χάρης, κανονικά για 3 ευρώ, στο "ΧαρHζεται" έπρεπε να το βάλεις!!
Εγώ έσκασα 18ευρουλάκια για ένα Beta |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σκέφτηκα όμως αν μου ζητησουν 50 συμφορουμιτες? Θα τα έβρισκα "σκούρα".... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χάρη θα πάρω 1 (έτσι για να ζηλεύουν κάποιοι....) Με μια διευκόλυνση όμως, να το δώσεις στον tsitso (Χρήστο) στην κοπή της πίτας και αυτός θα το φέρει Βόλο. Γίνεται αυτό? Last edited by alx_k; 29-01-2012 at 02:48. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περιμένω τη νύφη να κλ@σει. Σε καμιά ωρίτσα ελπιζω Να ζηλέψουν ε? να δω που θα τρέχεις για δυναμόκλειδο Last edited by nivam; 29-01-2012 at 02:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λέμε και καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα...χιχιχι... Υ.Γ.: Χάρη, sorry για το spam! |
|
|||
|
|||
Επειδή δεν θέλω να επιβαρυνθούν οι ενδιαφερόμενοι με μεταφορικά
θα μπορουσα αφού εκδηλωθεί το ενδιαφέρον να στείλω δεματακια με περισσότερα τεμαχια ανα πόλη. Τα παραλαμβανει ένας κ τα δίνει στούς καφέδες στους υπόλοιπους. Νεα πρόταση αποστολής: Όποιος ενδιαφερεται και παίρνει μέρος σε εβδομαδιαιες συγκεντρώσεις ανα πόλη, ας δηλώσει δημόσια το ενδιαφέρον του εδώ σε λίστα ανά πόλη. Επίσης ας δηλώσει ποιός μπορεί να αναλάβει την διανομή ανα πόλη. Οι υπόλοιποι ενδιαφερομενοι, όπως αναγραφετε στο αρχικο ποστ @ Αλχ_Κ: Οχι δεν τα κατασκευαζω εγω , μακαρι να ειχα τετοιες εργαλειομηχανές... Last edited by siraxanz; 29-01-2012 at 03:10. |
|
|||
|
|||
Ας αναπαραχθεί αυτη η λίστα για τους επόμενους:
1.alx_k Βόλος 1τεμ (γίνεται) 2.... Last edited by siraxanz; 29-01-2012 at 02:58. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσυ τοσο τρεξιμο ριχνεις για παρτυ μας Στο Σοφικο κ με αφιερωση |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συγκριτικό 4άρων on off ελαστικών (προσωπική εμπειρία) | ALX | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 18 | 19-01-2012 10:33 |
Κυκλώματα εφοριακ.& τελ/ακών εμποδίζουν την πάταξη του λαθρεμπορί | vagelas | Ελλάδα | 6 | 10-01-2012 17:28 |
Bridgestone 501 110/80-19 ελαστικό εμπρός | siraxanz | Χαρίζεται | 25 | 06-12-2011 02:24 |
Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος... | frits | Επικαιρότητα | 131 | 01-03-2011 21:48 |
Ρεμπέτικο, Ρεμπέτικη μουσική. Ένα κομάτι του πολιτισμού μας. | kostas_366 | Πολιτισμός | 14 | 07-02-2011 00:58 |