|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ
ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ ,μικρό, αγορά πριν 1 μήνα, μαζί με καινούργιο κλουβί , ταΐστρα, ποτίστρα, πριονίδι, τροφή, χόρτο.
Από ότι έχω διαβάσει δεν έχει ασθένειες δεν χρειάζεται εμβόλια δεν δαγκώνει. Είναι ιδανικό για παιδάκια αλλά το δικό μου το βαρέθηκε. Το έβαλα εχθές στης αγγελίες αλλά αν το θέλει κάποιος από εδώ το χαρίζω, φωτογραφίες εδώ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ
Καλημερα...το θελει ...η μικρη μου κορη! Το θεμα ειναι η μαμα! Θα σε παρω τηλ.
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ τον Ανδρεα κι απο δω... Αν το βαρεθει η μικρη μου ( που δεν το βλεπω -μιλαμε εχει ερωτα μ'αυτά ) παλι απο δω μεσα θα χαριστει!
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Οι φωτογραφίες δεν ανοίγουν Θέλουν σύνδεση.Βάλτε και εδώ καμιά φωτό να δούμε τι είναι αυτό που μιλάτε
|
|
|||
|
|||
Έφυγε το ζωάκι και η μικρή μου κράτησε μούτρα για 1 ώρα.
Ευχαριστώ τον Αποστόλη για το τσιπουράκι που μου έφερε(θα το ποιο στην υγειά του), και για το δωράκι που έκανε στην Κατερίνα μου. ελπίζω να τον γνωρίσετε και οι υπόλοιποι σε κάποια συνάντηση, αξίζει. |
|
|||
|
|||
''...Κατερινακι μου σε ευχαριστω πολυ-πολυ, οποτε θελεις μπορεις να το βλεπεις, το συμφωνησαμε με τον μπαμπα μου...Πολλα φιλακια!...''
Μάρθα Τα λεμε... |
|
||||
|
||||
Καλά να περάσεις Μάρθα με την καινούρια σου παρέα ...
|
||||
|
||||
Ανδρέα, βάλε κ καμιά φωτό, να το θαυμάσουμε κι εμείς ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λεμε... |
|
|||
|
|||
Εχω ινδικα χοιριδια 4 χρονια τωρα. Αν χρειαζεστε οδηγιες για την φροντιδα τους μπορω να βοηθησω....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΑΠΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΖΙ ΔΕΞΙΟΥ ΚΙΛΥΝΔΡΟΥ!!!! | iakdm | Ζήτηση | 2 | 07-05-2011 22:25 |
ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ-08 | Fast&Furious | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 12-08-2010 19:42 |
ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | gpar | Χιούμορ | 7 | 23-06-2010 17:26 |
ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!! | GEO_K | Ανέκδοτα | 11 | 22-06-2010 22:24 |
ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ | Alext | Χιούμορ | 2 | 05-09-2009 11:18 |