|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
παρνηθα-αυλωνα 22/11
την κυριακη 22/11 το πρωι (ακομα δεν εχουμε κανονισει ωρα)
εγω με τον Δαναο μιλησαμε(καιρος ηταν ) να κανουμε την ιδια διαδρομη που ειχα κανει το περασμενο Σαββατο απο Παρνηθα - Αυλωνα και πισω.οποιος θελει και μπορει ασ ακολουθησει Last edited by wet & dirty; 19-11-2009 at 12:02. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: παρνηθα-αυλωνα 22/11
Εαν με δεχεστε,( #και ημπορώ#με λαστιχα μαμα) ειμαι μεσα
@@Δεν θα προλαβω να βαλω χώματινα chris pavlou tel :6944651654 AAAA να μη το ξεχάσω ειμαι φιλος του VTheo AAAAA Last edited by Chris Pavlou; 19-11-2009 at 18:47. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φυσικα και να ερθεις αλλα πρόσεχε τις παρέες σου αν εχεις φιλο τον Τεο(πλακα κανω φυσικα γιατι ειμαστε εδω και δυο χρόνια κολλητοι με τον Τεο με πολλαααα κοινα χιλιόμετρα) οσο για τα λάστιχα δεν νομίζω να έχεις μεγάλο πρόβλημα(θα ειμαστε και εμεις εκει) |
|
|||
|
|||
Θα ερθω και εγω.Ειμαι αυτος που αγορασε την φορμα σου rallye pro 2.Εχω κρατησει το τηλεφωνο σου θα σε παρω να κανονισουμε.
|
|
|||
|
|||
Καλα να περασετε!
|
|
|||
|
|||
Ειστε τρομεροι
Thanks Gays Θα τηλ για λεπτομεριες Chris |
|
|||
|
|||
Κιτ ελαστικων εχω.Θα εχω χωματινα λαστιχα.Αν δεν περναει να βγαλουμε τον ενα κυλινδρο.
|
|
|||
|
|||
Παιδια να με συμπαθατε !!!!
να πουμε την ωρα και το σημειο που θα συναντηθουμε Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
καλημερες......
τελικα ο Δαναος δεν μπορει να ερθει λογο δουλειάς οποτε θα ειμαστε 4 θα σας παρω τηλ το απογευμα για να κανονίσουμε την ωρα και το που.. την διαδρομη μπορούμε να την δουμε το πρωι επιτόπου στον χάρτι η παμε απο δερβενοχωρια η απο τελεφερικ Last edited by wet & dirty; 21-11-2009 at 12:19. |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε φιλαράκια!
Περιμένουμε φωτό!!! |
|
|