|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ξεπαρθένιασμα
Χωρίς ντροπή αναφέρω το ξεπαρθένιασμα της μηχανής μου. Σε χθεσινή βόλτα στο Πορτο Γερμενό σε ένα χωράφι πλησίον του Κάστρου προσπαθώντας να την σηκώσω από το πλαινό στάντ έγινε το κακό. Λόγω του επικλινούς του εδάφους δεν υπελόγισα την δύναμη που απαιτείτο για την επανοφορά της και μου έγειρε. Ευτυχώς έκατσε μαλακά ακουμπώντας στην προστατευτική μπάρα του κινητήρα και την χούφτα. Το σήκωμά της ολίγον δύσκολο, να είναι καλά ο Carduelis που βοήθησε.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξεπαρθένιασμα
μη σε νοιαζει καθολου αδερφε το εργαλειο δεν παθαινει τιποτα
συμβαινει σε ολους και οχι μια φορα...... |
|
|||
|
|||
Εντάξ, δε' ν τίποτε αυτό! Μόνο αυτοί που δεν κυκλοφορούν τις μηχανές τους δεν το παθαίνουν!
|
|
|||
|
|||
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ο τελευταίος ....... Μικρό το κακό .......
|
|
|||
|
|||
εσυ να σαι καλα!μη σε νοιαζει τιποτα αλλο!
|
|
|||
|
|||
μη μασάς...ξέρω ότι πιο πολύ σε πειράζει το "γαμώτο" και όχι το γεγονός ότι ακούμπησε ελαφρά κάτω.....
Τα μέταλλα επισκευάζονται και οι γρατζουνιές στη χούφτα εξαφανίζονται με ένα μαύρο σπρέι... Το είχα πάθει και εγώ με το 800 ....με 5χλμ/ώρα |
|
|||
|
|||
η πρώτη φορά πονάει λίγο...
|
|
|||
|
|||
Βασίλη, αυτό με πείραξε πιο πολύ
|
|
|||
|
|||
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά...
Μην στεναχωριέσαι καθόλου...Εχει τύχει στους περισσότερους από εμάς.... Ευχομαι ναναι και η μοναδική. |
|
|||
|
|||
Eγώ μεταξύ μας επειδή και παρευρισκόμουνα στο.. ξεπαρθένιασμα και είμαι και διακριτικός άνθρωπος ένα μπορώ να σας πώ σίγουρα για τον Πάνο.. ΑΞΙΟΣ !!
|
|
|