|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
International Athens Supercross 2010 - στο Σ.Ε.Φ
International Athens Supercross 2-3 Οκτωβρίου στο Σ.Ε.Φ Το Athens Supercross, η διοργάνωση η οποία για 17 χρόνια παραμένει στην καρδιά των χιλιάδων φίλων της από όλη την Ελλάδα, μπαίνει σε μια νέα εποχή. Μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής η οποία από φέτος και για τα επόμενα χρόνια θα είναι στις αρχές του φθινοπώρου, με δυνατότητα πλέον συμμετοχής κορυφαίων ονομάτων από το παγκόσμιο motocross και supercross, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για ένα υψηλότερο επίπεδο αγώνων και κατατάσσοντας την διοργάνωση ανάμεσα στις μεγαλύτερες ετήσιες ευρωπαϊκές. Ένα πραγματικό φεστιβάλ μοτοσυκλέτας με αγώνες, live concert, freestyle, bmx, μικρή αγορά, κληρώσεις και εκδρομικά πακέτα, έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται για το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας. Μάχες σώμα με σώμα, φώτα, χώμα, θόρυβος, μουσική, συνδυασμένα με το δικό μας πάθος και τον δικό σας ενθουσιασμό, υπόσχονται μοναδικά συναισθήματα χαράς, αδρεναλίνης και συγκίνησης που μόνο ένας πραγματικός αγώνας supercross μπορεί να προσφέρει.
|
||||
|
||||
Απάντηση: International Athens Supercross 2-3 Οκτωβρίου στο Σ.Ε.Φ
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την διοργανώτρια εταιρία,
αν υπάρξει ενδιαφέρον απ' τα μέλη μας, για να επισκεφτούμε παρέα το show, θα τύχουμε και καλύτερης τιμής εισιτηρίου εισόδου, λόγω φόρουμ .... .
|
|||
|
|||
τωρα που δωσανε ο ΔΑΝΑΟΣ και ο τακης(wet-dirty).....τα κατσικια τους,δεν εχει ενδιαφερον
ευχαριστουμε νικολα..... |
|
|||
|
|||
Ειχα παει στο πρωτο!!!!!! ειναι απιστευτο, το τι κανουν!!!!!
ειπα με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω ,ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ! (ειμαι σιγουρος και για τον bill800) |
|
|||
|
|||
ΜΕΕΣΑΑΑ!!!!!!
|
|
||||
|
||||
. Άλλαξαν οι ημερομηνίες ..... Απόσπασμα:
.
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχω μια πληροφορια οτι ο ΔΑΝΑΟΣ συνεχιζει να κατεχει... κατσικι, χρωματος περτικαλι ομως. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: International Athens Supercross 2010 - στο Σ.Ε.Φ
Μέσα κι εγώ αν μαζευτεί η παλιοπαρέα!!!
|
|
|||
|
|||
ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Να συμπληρώσω πως είμαι μέσα για το Σάββατο βεβαίως βεβαίως! Κυριακή δεν μπορώ!
ΥΓ. Μετά για σουβλακοκατάσταση είναι ότι πρέπει η περιοχή εκεί κοντά! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
XANIA 2010 SUPERCROSS!!! | GEO_K | Αγώνες | 5 | 11-07-2010 13:23 |
Βόλτα - Καφές στο Λαύριο (26.06.2010) | Black_Shadow | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 28-06-2010 21:06 |
Athens Photo Festival 09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 7 | 02-11-2009 22:30 |
ATHENS MOTORSHOW LIVE - 23-27 Σεπτεμβρίου 2009 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 7 | 17-09-2009 10:53 |
22-26 Απριλίου **** ATHENS MOTO SHOW 2009 **** | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 4 | 06-03-2009 20:18 |