|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια Στεφανία.....
Παρά την πίεση των εξετάσεων η άριστη μαθήτητρια Στεφανία μας πέρασε στην Πάντειο
Να χαίρεσαι το καμάρι σου Αργυράκο(Argi) Πολλά συγχαρητήρια Στεφανία για την επιτυχία σου. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συγχαρητήρια Στεφανία.....
|
|
|||
|
|||
Χίλια μπράβο!!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
Μπράβο στην Στεφανία και καλή σταδιοδρομία στην ζωή της !!!
Πολλά συγχαρητήρια και στον Αργύρη και την Φωτεινή !!!! |
|
|||
|
|||
Mπραβο στο κοριτσι και στην οικογενεια.......
Σε ποια σχολη περασε το κοριτσι Αργυρη??? η κορη μου ειναι στο τελευταιο ετος, κοινωνικη πολιτικη....οτι χρειαστειτε, ριξε τηλεφωνο |
|
|||
|
|||
Τα θερμά μου συνχαρητήτρια!!!!!Πάντα άξια και εις ανώτερα!!! ΥΓ:Ούτε απ έξω έχω περάσει!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο Αργυράκο και Φωτεινή !
Οι κόποι σας έπιασαν τόπο ! Μα πιο πολλά μπράβο, στο άξιο κορίτσι σας τη Στεφανία !!! Sent from my genious iPad mini, using Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, και γνωρίζω ότι η χαρά μου είναι και χαρά σας! Αλλά ακόμη δεν είμαστε 100% σίγουροι εάν θα είμαστε στην Πάντειο, μιας και, όπως θα γνωρίζετε, ΔΕΝ έχουν βγει ακόμη οι βάσεις... Πάντως θεωριτικά είμαστε μέσα, ΕΚΤΟΣ και εάν συμβεί κάτι τραγικό στις βάσεις... Εάν πέσουν και οι βάσεις πολύ ίσως πάμε και πιο πάνω... Είδομεν στα σίγουρα τον Αύγουστο! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους .... * Κώστα (maniac), σε ευχαριστώ, εάν πάνε όλα καλά,
θα σε χρειαστούμε σίγουρα .... Τα φιλιά μου στην κυρία συμπεθέρα... |
|
|||
|
|||
Μπράβο και σε ανώτερα,
Αργύρη ετοιμάσου να ξηλωθείς |
|
|||
|
|||
Συγχαρητηρια Αργυρη και Φωτεινη για το καμαρι σας,και σε ανωτερα...
|
|
|