|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΠΩΛΕΙΤΑΙ GPS ZUMMO 660
Καλημέρα Φίλοι μου. Χρόνια Πολλά. Πουλάω το GPS ZUMMO 660, φυσικά σε άριστη κατάσταση, με όλα τα παρελκόμενα, χάρτες , βάσεις κλπ. Ο λόγος είναι η καινούργια GS που αγόρασα και η τρέλα να βάλω το μαμίσιο, επειδή έχει την εγκατάσταση. Τιμή 400 €. Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΩΛΕΙΤΑΙ GPS ZUMMO 660
Θοδωρή καλημέρα με ενδιαφέρει πως θα το κάνουμε Θα μπορέσω να προσαρμόσω την βάση του στο RT?
θα μιλήσουμε στο τηλ. Το τηλέφωνο μου είναι στο προφίλ μου Δεν εχω το δικό σου για να σε πάρω Last edited by Eftixis; 09-05-2013 at 12:48. |
|
|||
|
|||
Ευτύχη, με μια βάση από την touratech,
είσαι παραπάνω από κομπλέ ! Στο RT, το zumo, κουμπώνει σα "μαμά" ! |
|
|||
|
|||
Δημήτρη το δικό μου έχει διαφορά από το δικό σου στο μοντέλο του 2011 δεν ειχα βρεί βάση θα ψάξω να δω αν βρώ για να την προσαρμόσω Σε ευχαριστώ αν χρειαστώ κάτι θα μιλήσουμε
|
|
|||
|
|||
εαν δεν βγεί με τον Ευτύχη,Θοδωρή να μιλήσουμε...
|
|
|||
|
|||
Αν είναι η έκδοση LM δηλώνω ενδιαφέρον
|
|
|||
|
|||
Το προξενιό ολοκληρώθηκε η νύφη αποστέλλεται με κουριερ ο λογαριασμός έκλεισε. Καλούς δρόμους να μας πηγαίνει η καινούργια Ελενίτσα Θοδωρή σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου πρόσφερες για να απολαύσω και εγώ τα ταξίδια μου μέσα από ένα τόσο εξελιγμένο εργαλείο και να σου ευχηθώ για μία ακόμα φορά καλορίζικο το μωρό σου καλοτάξιδο και με το καλό να παραλάβεις την Μαμά Ελενίτσα σου Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GS FORUM που μας δίνει την δυνατότητα να ανταλλάσουμε θα έλεγα μεταξύ μας ευκαιρίες που κάνουν ομορφότερα τα ταξίδια μας με τις όμορφες ερωμένες μας Παρακαλώ να κλειδωθεί το ποστ Έτσι δεν λέμε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά. Ουτε που πρόλαβα να μπω στο FORUM μετά την καταχώρηση . Ευχαριστώ και εγώ το FORUM για την ευκαιρία της οποιασδήποτε επικοινωνίας καθώς και τα παιδιά που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Ευτύχη καλορίζικο και καλοπλοηγήσιμο. Τώρα που έχεις το μηχάνημα, θα πω στον Νότη να κάνει μία υποχώρηση και να σε πάρει μαζί μας, άντε στο επόμενο ταξίδι!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό ΣΚ σε όλους. |
|
||||
|
||||
Μεγειά σου Ευτύχη κ σε καλή μεριά Θοδωρή ...
|