|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Το ψάρεμα
Είναι ο μπαμπάς λευκός καρχαρίας μαζί με το καρχαριάκι του και κολυμπάνε. Κάποια στιγμή λέει ο πατέρας στο γιο:
-Σήμερα γιε μου θα μάθεις πως ψαρεύεται το εκλεκτότερο θήραμα της θάλασσας... ο άνθρωπος! Θέλεις να σου μάθω? -Ναι, ναι μπαμπά, μου αρέσει πολύ ο άνθρωπος!! -Λοιπόν άκου: Με το που θα δούμε άνθρωπο στη θάλασσα, δεν ορμάμε να τον φάμε κατευθείαν. Ποτέ! Βγάζουμε από μακριά το πτερύγιό μας, το κουνάμε, πλησιάζουμε, κάνουμε δύο δεξιούς κύκλους γύρω του, πλησιάζουμε πιο πολύ, κάνουμε δύο αριστερούς κύκλους γύρω του, πλησιάζουμε ακόμα πιο πολύ, μετά πάλι δύο δεξιούς, πλησιάζουμε, μετά δυό αριστερούς, ορμάμε και τον τρώμε! Το κατάλαβες??? -wow!! ναι, ναι μπαμπά το κατάλαβα!!! -Για πες το λοιπόν... -Λοιπόν με το που θα δούμε άνθρωπο, ορμάμε, κάνουμε δύο δεξιούς κύκλους, δύο αριστερούς, πλησιάζουμε, ορμάμε και τον τρώμε! -Ρε βλάκα! Έτσι στο είπα εγώ? -???? -ΑΚΟΥ!!! Με το που θα δούμε άνθρωπο στη θάλασσα, βγάζουμε από μακριά το πτερύγιό μας, το κουνάμε, πλησιάζουμε, κάνουμε δύο δεξιούς κύκλους γύρω του, πλησιάζουμε πιο πολύ, κάνουμε δύο αριστερούς κύκλους γύρω του, πλησιάζουμε ακόμα πιο πολύ, μετά πάλι δύο δεξιούς, πλησιάζουμε, μετά δυό αριστερούς, ορμάμε και τον τρώμε! Το κατάλαβες τώρα??? -τώρα ναι! το κατάλαβα μπαμπά! -Ξαναπές το.. -Λοιπόν με το που θα δούμε άνθρωπο, ορμάμε, κάνουμε δύο δεξιούς κύκλους, πλησιάζουμε, βγάζουμε το πτερύγιο, κάνουμε δύο αριστερούς, πλησιάζουμε, ορμάμε και τον τρώμε! -Τι να σου πω παιδάκι μου? Θες να τον τρως με τα ##### εσύ? Ε τρωγε τον με τα #####!!! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το ψάρεμα
πρωί πρωί |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το ψάρεμα
|