|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΚΑΦΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7,30, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΚΟ
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΦΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Και να μην είμαστε Θεσσαλονίκη θα. Ερθουμε .....
Πρώτος καφές .....πρεπει να σε τιμήσουμε Sent από δώ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ!!!!!! ΗΛΙΑ ΤΟ ΜΕΗΜΕΡΙ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ. |
|
|||
|
|||
Χαιρετω την παρεα! Ρε Πετραν! Μ' αυτες τις βαρδιες ενα καφε δεν μπορω να πιω! Τι κακο ειναι αυτο? Θα ηθελα πολυ να σας δω... Οπως και να εχει καλα να περασετε!
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Πετρε!!!....καλα να περασετε παιδες! ... απο 13 και μετα θα μαι οικογενειακώς ,για 2 εβδομαδες Σαλονικα !... πολλες οι υποχρεωσεις μου και οι επισκεψεις σε συγγενικα μου προσωπα αλλα θα παλεψω να κλεψω χρονο καποια τεταρτη να βρεθω για λιγο και εγω σε καποιο βορειο καφε!...το ευχομαι!
|
|
|||
|
|||
τωρα εγω τι να κανω ... να ερθω ...θα εχει και αφτερ moon...
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πέτρο... έχουμε και θέμα να συζητησουμε. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Sent από δώ....[/QUOTE]
[QUOTE=kosta12gs;929414]Γιατί δε πάμε στην πλατεία; ... να έρθουν πιο έυκολα και οι ανάπηροι. Πέτρο... έχουμε και θέμα να συζητησουμε. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ . |
|
|||
|
|||
[QUOTE=kosta12gs;929414]Γιατί δε πάμε στην πλατεία; ... να έρθουν πιο έυκολα και οι ανάπηροι.
Πέτρο... έχουμε και θέμα να συζητησουμε.QUOTE] Ο ανάπηρος θα έχει τηλεφωνικό σεξ εκείνη την ώρα.,,,, Οπότε γράψτε ότι θα έχει πάρτυ με γύρο για να ολοκληρώσει γρήγορα και να έρθει..... Γιατι περισσότερο απο το σεξ του αρέσει ο γύρος. Sent από δώ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. |
|
|