|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
BMW ή VARADERO ??????????????????
KALHSPERA.THELO NA ROTHSO TH PAREA GIA TO PROVLIMATISMO MOY ME ENA FILO MOY.EXO ENA TRANSALP ME 48.000 KM, K 8ELO NA TO ALAKSO. TO FILARAKI MOY ME TH VARADERO EPIMENI NA PARO K EGO VARADERO.M ARESI TO MHXANAKI DE LEO, ALLA MOY ARESI KAI H BEBEKA.
TI NA PAROOOOO ???????????????????? VOI8ATE XRISTINOIIIIIIIII Last edited by gsrob; 05-08-2009 at 23:21. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW ??????????????????
Τι άλλο...... Μπεμπέκα!
|
|
|||
|
|||
OX ..... ME TRELANES MEGALEEEEEEE
|
|
|||
|
|||
Ροβέρτο, παράκληση γράφε στα Ελληνικά γιατι δεν μπορούν να σε παρακολουθήσουν όλοι και αν θές πέρνα απο τα νέα μέλη να σε καλωσορίσουμε και επισήμως...Χαιρετίσματα στη Πατρίδα Θεσσαλονίκη!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
GRAFO PIO GRIGORA GREEGLISH .... |
|
|||
|
|||
THANKS SYAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Φίλε πάρε το μηχανάκι που αρέσει εσένα και άστον φίλο σου ή τον οποιονδήποτε άλλο να λέει τα δικά του.Εσύ θα το καβαλάς άρα η δική σου γνώμη μετράει!Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα πριν 16 μήνες όταν πήρα την 1200 GSA μου και δεν το μετάνιωσα!Έχω κάνει 40.000 χλμ μαζί της και δεν την χορταίνω!Ότι και αν επιλέξεις καλώς όρισες στην παρέα μας και με το καλό η αγορά!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σωστόοοοος !!!!!!!!!!!!!!!!!!! οτι αποφασίσεις αλλάαααααααα..... να έχει προπέλαααααααα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, e-rockit, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κατοχος Varadero!! | Gemat | Καλώς ήλθατε | 31 | 21-07-2009 12:06 |
Honda Varadero 2009 | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 49 | 06-05-2009 14:01 |
Αναγνώριση Χρονολογίας Varadero | Vakalos | Άλλες εταιρίες | 3 | 03-01-2009 18:30 |