|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Καφεδάκι αύριο Κυριακή 28/8
...............
Όπως το λέει ο τίτλος! Θα κατέβει ο θείος απο το χωριό Ερχόμαστε με την σύζυγο για 2 μέρες και επειδή δεν μπορούμε να σας επισκεφτούμε όλους έναν έναν ξεχωριστά,λέμε να πιούμε ένα καφεδάκι το απόγευμα στο Πάρκο Τρίτση στους Αγίους Αναργύρους κατα τις 19.00. Το μέρος το διάλεξε γνωστή μηχανόβια και την εμπιστεύομαι τυφλά... πως θα το βρούμε δεν ξέρω Άν έχετε χρόνο και κέφι,θα χαρούμε πολύ να σας δούμε |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι αύριο Κυριακή 28/8
Με το καλο να βρεθείτε
|
|
|||
|
|||
Με το καλό να έρθετε.
Έλεγα να πάω μια χωριό, αλλά ίσως μείνω. Θα προσπαθήσω να έρθω. υστ. ο φίλος σου δεν απαντά στα τηλ. μήπως έχω κ λαθος Νο? |
|
|||
|
|||
δεν ξέρω φίλε, θα επικοινωνήσω εγώ αν ενδιαφέρεται ακόμη και θα στείλω πμ
|
|
|||
|
|||
Καλο καφε παιδια κριμα ομως ειμαι Λημνο θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα..
|
|
|||
|
|||
Με το καλό να έρθετε Κώστα,δυστηχώς έχω κάποια υποχρέωση και δύσκολα θα τα καταφέρω.Καλά να περάσετε
|
|
|||
|
|||
Λες...;;;
Τέλος πάντων, εγώ μένω κοντά οπότε είμαι μέσα, όποιος φίλος θέλει πληροφορίες για το πως θα έρθει ας επικοινωνήσει μαζί μου, ειδικά για το παρκάρισμα μοτό. Είσοδος από λεωφόρο Δημοκρατίας απέναντι από Κωτσόβολο. Τα ΙΧ, μπορούν να παρκάρουν και στο χώρο των Ster Cinemas.. To μέρος είναι ιδανικό για παιδιά οπότε όσοι έχετε πάρτε τα μαζί .... Last edited by frits; 27-08-2011 at 19:01. |
|
|||
|
|||
μπραβο Κωστα,
θα παρω την Ποπη και θαρθουμε,(στο περιπου ξερω που ειναι...) θα μιλησουμε και τηλεφωνικα |
|
|||
|
|||
Με το καλό !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Φιλε μου Κωστα καλως να ορισετε!
Με τη Μαριω ανυπομονουμε να σας δουμε... Αντε με το καλο να βρεθουμε να κανονισουμε και τιποτα... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 10:49 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 01:09 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |
Καφεδάκι στο Λουτράκι - Κυριακή 11 Οκτώβρη | soter3gm | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 103 | 26-10-2009 11:31 |
Καφεδάκι μπανάκι στον Κόρφο κορινθίας | Κύρος Γρανάζης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 42 | 17-08-2009 12:44 |