|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Βαλκάνια και ίσως κάτι παραπάνω? game start
Σήμερα ανήμερα της Παναγιάς στις 06.55π.μ. άφησα την πόλη μου για ένα ταξίδι ακόμα...
Όσοι έχετε παρακολουθήσει παλαιότερο θέμα έχετε μιά ιδέα για το που πάω, Εδώ θα προσπαθήσω να βάζω την ημερήσια πρόοδο και αν έχω καιρό κάποια σχόλια και φωτό. Για σήμερα ολοκλήρωσα αυτή την παρακάτω πορεία χωρίς κάποιο πρόβλημα η θέμα... Το αρχικό πλάνο ήθελε διανυκτέρυση στο Ζλατογκραντ αλλά έφτασα νωρίς και την έκανα με ελαφρά... Για την ώρα είμαι στο Merian Hotel στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας Argos, Greece to Stara Zagora, Bulgaria - Google Maps Σας χαιρετώ με φιλικά αισθήματα |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βαλκάνια και ίσως κάτι παραπάνω? game start
Photoshop, η σίγουρη λύση...Καλά χιλιόμετρα και καλή επιστροφή! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
την κακιά ώρα φοβάμε, ευτύχυμα ότι εδώ η τροχαία κάνει δουλειά.. 50 γράφει 50 πάνε όλοι..στην Βουλγαρία όλοι όμως στη Ρουμανιά έχει κλαι κάτι κάγκουρες, είπαμε άμυνα Ευχαριστώ Μάριε! Ευχαριστώ Παναγιώτη... Δημητράκη ετοιμάζομαι σε μισή ώρα ανεβάζω, αν δε κοπεί το wifi Το μαμημένο 3 φορές επιχείρησα να το μάθω... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
. . ...και τα 'χουμε χωνεψει! Κανονισε να ξαναπερασεις απο το δραστικο μου βεληνεκες και να μην μας επισκεφτεις περι μιαν ρακη... Last edited by Uriah Heep; 16-08-2011 at 23:52. |
|
|||
|
|||
ουπς δυο φορές το ίδιο, ας το σβήσει κάποιος διαχειριστής το πρώτο...αν γίνεται αλλιώς ας μείνει προύραλλλ
|
|
|||
|
|||
Βασίλη σκέφτηκα ότι θα είστε Γερακινή κ δεν πήρα ούτε τηλ γιατί δεν θα μπορούσα να σου πω όχι. ίσως κατεβαίνοντας το κανονίσω για δυανυκτέρευση Θεσσαλονικη
|
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι Χαρη,καλα να περασετε και με το καλο να γυρισετε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο,... ρίξαμε κ ένα ματς τετραήμερο μέχρι να φύγω... αστα πριγκίπισα με μαύρη καρδιά έφυγα να δούμε που θα μου βγεί...... κάπου χάσαμε την μπάλλα με το Μαράκι... έτσι..τώρα εκφράστηκα ξανα μανα φιλιά από δω... και να καταθέσω ότι εδώ τηρούν τα όρια ταχύτητας στο μέτρο μιλάμε, 50κμ λέει με 50κμ πάνε... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 01:05 |
Joe Bar Team Game | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Αναβάτης | 10 | 05-01-2011 15:33 |
Χανιά καφές Τετάρτη 20/10/10 | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 22-10-2010 11:23 |
Νομίζω ότι την έχω στα ντουζένια της.... | Capitain | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 21-10-2010 01:45 |
Χανιά Καφές... | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 15-10-2010 10:08 |