|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Λάδια από κινητήρα
Καλησπέρα συμφορμίτες,
σήμερα μιας και είχε ωραία μέρα είπα με τα φιλαράκια μου να πάμε μία βόλτα. Δεν υπολόγιζα όμως ότι θα ξεράσει ο κινητήρας λάδια. Λοιπόν για να μπώ στο θέμα, ενώ πήγαινα στην εθνική έρχεται δίπλα μου ένας φίλος και μου κάνει νόημα να δεί κάτι. Μία και δύο μου κάνει νόημα να σταματήσω γιατί έβλεπε καπνούς. Σταματάμε και βλέπουμε ότι τρέχουν λάδια κάτω από το φιλτροκούτι αέρα. Δεν ξέρω τι είναι, μήπως έχει τύχη σε κάποιον κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ εκ τον προτέρον. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λάδια από κινητήρα
σε τι μηχανη?
|
|
|||
|
|||
μηπως ειναι απο σασμαν?
|
|
|||
|
|||
Ναι έχεις δίκιο φίλε nek21 δεν είπα ότι έχω ένα GS 1200 R.
Το σασμάν δούλευε κανονικά αλλά το λάδι που είδα ήταν πολύ λεπτό σαν υδραυλικό μου φάνηκε. |
|
|||
|
|||
αν είχε συμβεί την κυριακή που ήμουν ναύπακτο θα το κοιτούσαμε μαζί
κάποιες σκέψεις η βαλβολίνη είναι χοντρή ενώ το λάδι της μηχανής είναι πιο ψιλό βαλβολίνη έχεις στο σασμάν, που μας ενδιαφέρει και μπορείς να βάλεις από μια τρύπα και να βγάλεις από μια άλλη παρακάτω για να λές οτι δεν είναι βαλβολίνη, το χεις τσεκάρει οτι οι βίδες είναι στεγνές για να βλέπεις καπνό σημαίνει είτε οτι καις λάδι, είτε οτι το λάδι καίγεται στην εξάτμιση ας εξετάσουμε την δεύτερη περίπτωση το λάδι μπορει να μπεί με ένα τρόπο, τάπα λαδιού, να εξέλθει με ένα τρόπο, τάπα κάρτερ, να διαφύγει από τις τσιμούχες, πράγμα χλωμό στην περίπτωσή σου, για να είναι τόσο πολύ αντιληπτό, ενώ αλλη μια περίπτωση είναι να εχει φύγει η τάπα από το φιλτροκούτι και να στάζει λαδι που έχει συγκεντρωθεί από αναθυμιάσεις και υπερχειλίσεις λαδιού υδραυλικό λάδι; μήπως έχεις θέμα με το σωληνάκι του συμπλέκτη; δεν είναι λάδι, αλλά είναι της γύρω περιοχής |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καταρχήν, την κυριακή συνέβη αλλά συνέβη στην Τραγάνα. Η μηχανή είχε λάδια δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα ή να χάνει λάδια. Κάτι με της αναθυμιάσεις θα παίζει. Αλλά η μηχανή είναι στη Μαλεσίνα και μέχρι το μεσημέρι θα είναι στη Χαλκίδα στην BMW. Θα πάω να δώ τι είναι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
...μηπως ειναι οσο απλα τα πραγματα???...λεω εγω τωρα! |
|
|||
|
|||
όχι δεν συμβαίνει αυτό γιατί θα το έκανε τα προηγούμενα 200 χλμ που είχα κάνει από το πρωί της ίδιας μέρας και τη μηχανή είχα να την πλύνω 3 μέρες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
τελικα εμαθε τι ειναι!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανατομία ενός κινητήρα... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 13-12-2009 22:33 |
Καθαρισμός κινητήρα | cm246 | Φροντίδα | 8 | 29-11-2009 00:57 |
Ανατομία ενός κινητήρα... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( no2 ) | Hondakias | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:40 |
Λάδια | kifinas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 14-03-2009 11:59 |
Νέος τύπος... κινητήρα | kostas_366 | Επικαιρότητα | 13 | 28-01-2009 00:26 |