|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Σοβαρο ατυχημα σημερα στην Ακρατα
Μόλις γύρισα σπίτι απο ταξιδι και είμαι πολυ συγκλονισμέμος απο ενα σοβαρο ατυχημα λιγο εξω απο την Ακρατα.Γυρναγα από Κυλληνη οταν κατά της 9 και μιση περιπου λιγα χλμ μετα απο την Ακρατα βλεπω σε μία στροφη δυο ανθρώπους φοβερα αναστατωμένους να μου κανουν νόημα να κόψω ταχυτητα και αμεσως βλέπω μια μηχανη μάλλον FAZER να ειναι στην
μέση του δρομου και λίγα μέτρα πιο κάτω ενα παληκάρι πεσμένο ανάσκελα. Απο αυτά που ειδα και απο τις κινησεις των των ανθρωπων του ΕΚΑΒ καταλαβα οτι μαλλον ο ανθρωπος δεν ηταν ζωντανός.Δεν υπήρχε προφανης λογος για αυτό το ατύχημα ,ουτε συγκρουση ουτε τιποτε αλλο.Δεν καταλαβα πως εγινε.Ευχομαι να καταλαβα λαθος και η καταληξη αυτου του ατυχηματος να μην ειναι τοσο ασχημη. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σοβαρο ατυχημα σημερα στην Ακρατα
ότι λέγαμε να πάμε Ακράτα για εκδρομούλα σήμερα... |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να είναι καλά....ΠΡΟΣΟΧΗ................
|
|
|||
|
|||
Ας ελπίσουμε να κατάλαβες λάθος και να είναι καλά το παληκάρι..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σοβαρο θεμα -- Υπερκαταναλωση Βενζινης -- Φοβαμαι πως δεν ειναι η ιδεα μου. | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 102 | 05-10-2011 22:17 |
Ο αδελφος μου (nikolas33) ειχε ατυχημα με την μηχανη του.... | danaos | Κοινωνική ευαισθησία | 49 | 16-10-2009 01:34 |
Σαν σημερα 1 Σεπτεβριου | georgekostas | Χρήσιμα | 4 | 01-09-2009 10:57 |
Σαν σημερα 31 Αυγουστου | georgekostas | Χρήσιμα | 4 | 31-08-2009 14:23 |
Σαν σημερα... 4 Αυγούστου | essel | Χρήσιμα | 3 | 11-08-2009 11:24 |