|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ένα μικροπρόβλημα με το 800άρι
Αν και κολλημένος με την... μάρκα, θα ήθελα να αναφέρω ένα θεματάκι που έχω με τη μηχανή:
Κάθε φορά που αλλάζω ταχύτητα νοιώθω ότι χτυπάω την μηχανή με βαριοπούλα. Κάτι έχω διαβάσει σχετικά με τα λάδια και ότι αυτά μετά από λίγη ώρα γίνονται νεράκι, αλλά θα ήθελα να πάρω και τη γνώμη σας. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ένα μικροπρόβλημα με το 800άρι
ή το συνιθίζεις ή ψάχνεις το όριο στροφών του κινητήρα στο οποίο δέχεται ο#### την ταχύτητα. Αυτό έχω παρατηρήσει στο 1200, δηλαδή αν ανεβάσω τις στροφές στις 4000-4500 η ταχύτητα κουμπώνει χωρίς γκάπα-γκούπα
|
|
|||
|
|||
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τις στροφές του κινητήρα. Το λέω γιατί και σε πολύ χαμηλές στροφές νοιώθω το ίδιο πράγμα πολύ συχνά...
|
|
|||
|
|||
δηλαδή σου το κάνει σε οποιαδήποτε αλλαγή ταχύτητας, σου το κάνει με τον ίδιο τρόπο και στο ρελαντί και σε υψηλές στροφές, στο κάνει κρύο ή και όταν είναι ζεστό ????
|
|
|||
|
|||
Όχι δεν είναι συνέχεια έτσι! Σίγουρα πρέπει να είναι ζεστό. Από εκεί και πέρα οι στροφές παίζουν ρόλο αλλά δεν είναι και απαραίτητο να είναι υψηλές. Για τις σχέσεις στις οποίες ίσως να είναι πιο έντονο δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Νομίζω όμως ότι στις πιο μικρές (1η-2η-3η) το καταλαβαίνω πιο πολύ. Αυτό ίσως έχει να κάνει ότι λόγο της μικρής ταχύτητας ακούω και το θόρυβο της αλλαγής, ενώ στις μεγαλύτερες σχέσεις και ταχύτητες, ακούω... αέρα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Wellcome to BMW world.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
να βάλεις 10-40 όπως λέει το μάνιουαλ
όλοι βάζουν 15-50 μου έβαλε ο Βασίλης 10-40 και βρήκα την υγειά μου, τέρμα το κοπάνημα |
|
|||
|
|||
Τσέκαρα το manual και έχεις δίκιο για το 10-40. Επίσης ακόμα και το εξουσιοδοτημένο service bmw που πάω μου βάζει 15-50. Άρα πολύ πιθανόν να έχεις και εκεί δίκιο. Στην επόμενη αλλαγή θα τους πω για 10-40 σίγουρα! Ευχαριστώ συνονόματε!
|
|
|||
|
|||
Κανε μια βολτιτσα με Harley και θα αναθεωρησεις για το θορυβο του κιβωτιου σου.
Υπαρχει περιπτωση να μην απομονωνει καλα ο συμπλεκτης σου? Οταν βαζεις σταματημενος τη πρωτη ταχυτητα, εχει η μηχανη καμια ταση να προχωρησει με πατημενο το συμπλεκτη?? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ευχαριστημένος με 800άρι | Andreas_F800GS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 09-09-2011 20:47 |
Ένα μικρό LAMPF! | EvVas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 12-07-2011 10:35 |
Ένα «μικρό θαύμα» κάτω από τα συντρίμμια | MARK | Επικαιρότητα | 5 | 17-03-2011 03:26 |
Αντε να περνουμε τα πανω μας οι 800ρηδες!! | Kwstas_kef | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 06-10-2009 05:44 |
Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 7 | 18-03-2009 13:02 |