|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
hp 2 enduro
Πωλειται hp 2 enduro μοντελο 10/8 (απο παναγιωτοπουλο) με 18500 χιλιομετρα αγορασμενο πριν 2-3 μηνες απο το danao ο λογος που το δινω ειναι γιατι δε προλαβαινω να παω μεχρι το περιπτερο λογω την δουλεια κα απο οτι φαινεται για 2 χρονια θα ειμαι ετσι δε θα εχω χρονο καθολου οποτε θα καθεται στο γκαραζ και ειναι κριμα και ηδη εχω αλλα 2 μηχανακια.....το μηχανακι ειναι φωρτομενο για τα καλα
1)αγωνιστικη εξατμιση zard ολωσομη 2)προστατευτικα καγκελα κινητηρα 3)καλλυμα για το σωληνακι της βενζινης 4)προστατευτικο σασι για να μη γινονται σημαδια απο τις μποτες 5)προστετευτικο υγρου φρενων 6)προστατευτικο ποντεσιομετρου 7)προστατευτικο μανιταρι αξονα 8)αγωνιστικες μανετες 9)χουφτες 10)roadbook ηλεκτρικο με διακοπτη 11)αποστατες τιμονιου 12)πιο μεγαλος μοχλος ταχυτητων 13)μπαρακι τιμονιου 14)tail bag hp2 enduro γνησιο 15)ζελατινα φιμε για περιπτωση ταξιδιου 16)ενα ζευγαρι ζαντες με λαστιχα motard οπου η μπροστα εχει δισκοφρενο οποτε αλλαζουν κατευθειαν 17)γνησιος φορτιστης μπαταρια bmw και μαζι θα δοθει μια μπλουζα hp2 enduro Eπισης να πω οτι εχουν μπει καινουργια χωματινα λαστιχα Τιμη:12000 ευρω οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει PM δε με ενδιαφερουν ανταλλαγες ευχαριστω.... photo θα ανεβασω το απογευμα αν και λιγο πολυ ολοι ξερεται πως ειναι.... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: hp 2 enduro
Δεν κάνεις καλύτερα copy την αγγελία του Δαναού
που τα έχει έτοιμα; |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
.... πες το ψέματα ....
|
|||
|
|||
Τωρα τι να πω;
Κριμα, ενα τετοιο μηχανακι να μην μπορεις να το χαρεις. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το σκεφτηκα αλλα δεν ειναι σωστο....:P για να το χαρεις ενα τετοιο μηχανακι θελει αρκετο χρονο και ειδικα αν εχει αλλα 2 ειναι ακομα πιο δυσκολο.... |
|
|||
|
|||
μολις μπηκαν και καινουργια grip...
|
|
|||
|
|||
up!!!
|
|
|||
|
|||
Καλημερα.Μηπως πουλας καποια καλουδια ξεχωριστα?ψαχνω μπαρακι τιμονιου.....
|
|
|||
|
|||
δυστυχως οχι το πουλαω ετσι οπως ειναι...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW HP2 enduro | Stefi Orf | Διάφορα | 34 | 25-01-2013 17:29 |
HP2 ENDURO | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 44 | 09-04-2011 03:31 |
BMW Enduro Helmet | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 26 | 12-04-2010 14:16 |
hp2 enduro | xristoforos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 18 | 07-03-2010 00:01 |
Enduro vs Scooter | frits | Γενικά - Αναβάτης | 22 | 23-01-2010 23:54 |