|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Πόσο πολύ θα μας κλέβουν οι εταιρίες
Πόσο πολύ θα μας κλέβουν οι εταιρίες
Πρίν λίγες μέρες πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για αλλαγή ρουλεμάν τιμονιού στην μηχανή μου F650 GS και πλήρωσα για ανταλλακτικά 60,64 € (για 2 ρουλεμάν λαιμού πάνω κάτω) 3,10 € (για 2 δακτυλίδια ρουλεμάν ) Σύνολο 63,64 € Επειδή μου φάνηκαν λίγο ακριβά ρώτησα σε κατάστημα πώλησης ρουλεμάν στην Σπύρου Πάτση και μου είπαν ότι τα εν λόγο ρουλεμάν με διάσταση 28 Χ 52 Χ 16 της KOYO στοιχίζουν 8,70 € συν το δακτυλίδι Μάλιστα τα βρήκα σετ και στο internet http://www.priceninja.com/32028jrrs-koyo-sealed-28x52x16-759404-p.asp Μια διευκρίνιση τα ρουλεμάν που βγήκαν από την μηχανή έγραφαν (χαραγμένα ) made in Japan Η κρίση και τα συμπεράσματα δικά σας . |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πόσο πολύ θα μας κλέβουν οι εταιρίες
63 ευρω μονο για το ανταλλακτικο,ή και η εργασια αλλαγης τους?
Αν ειναι και η εργασια,καλα σου πηγε(εχει πολυ δουλεια η αλλαγη),αν ειναι μονο το ανταλλακτικο τοτε εχεις δικιο. |
|
|||
|
|||
Μόνο ανταλλακτικα
|
|
|||
|
|||
Μάλλον (για να το έχει υπογραμμίσει στο αρχικό post) μόνο το ανταλλακτικό... Κάτι σαν τα τακάκια της Brembo δηλαδή σου έτυχε...
|
|
|||
|
|||
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ????????
|
|
|||
|
|||
Και έχουμε αργήσει.
|
|
|||
|
|||
Το θέμα είναι ότι οι τιμές ορίζονται από την αντιπροσωπία οπότε μάλλον στου ......... την πόρτα οσο θελεις βρόντα
|
|
|||
|
|||
εμείς στην επαρχία,έχουμε το ιντερνετ και αναλόγως πράττουμε.
για το θέμα του συνεργείου,εδώ στα γιάννενα δεν υπάρχει όχι εξουσιοδοτημενο,αλλά ούτε διαγνωστικό! μαζευτήκαν καμμιά 20αριά bmw έκαναν συμφωνία στην πάτρα για καλές τιμές και γρήγορα σερβις και βολεύτηκαν μήπως να κάνατε το ίδιο καμιά 100αριά εσείς?? και σου λεω εγω μετά αν θα κάνει μακακία να ρισκάρει 100 πελάτες! |
|
|||
|
|||
θυμήθηκα τον Νίκο που πλήρωσε στην αντιπροσωπία 10€ μια ασφάλεια (νομίζω).
Πρέπει να αρχίσουμε να τους κράζουμε αν και δεν θα ιδρώσει το αυτί τους. |
|
|||
|
|||
Σε μοντελο του 2004 αλλαξα πριν απο κανα 2 μηνες ρουλεμαν 120 ευρω.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!! | riko46 | Ένδυση | 15 | 12-06-2010 18:45 |
Εώς πότε θα μας κυβερνούν οι συντεχνίες... | frits | Ελλάδα | 5 | 29-05-2010 21:14 |
Τι άλλο θα κάνουν οι διαφημιστές για να μας τραβήξουν την προσοχή ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 94 | 25-02-2010 17:22 |
Αν αυτό το περιστατικό είναι αλήθεια η Ολυμπιακή θα γινόταν πολύ ρόμπα Α' | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 15-12-2009 23:45 |
Πως θα έπρεπε να είναι η ζωή μας | Alext | Χιούμορ | 4 | 26-06-2009 13:15 |