|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
10ημερη απεργια τελωνειακων....
Απο αυριο ξεκιναει 10ημερη απεργια τελωνειακων.Παλι για καυσιμα θα τρεχουμε.....
Από αύριο αρχίζουν τη 10ήμερη απεργία τους οι τελωνειακοί | Οικονομία | Ελευθεροτυπία |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 10ημερη απεργια τελωνειακων....
Απόσπασμα:
Thnx. |
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστούμε Άκη . |
|
|||
|
|||
Αφού πιάσατε και αυτόν τον κλάδο,να πω ευθαρσώς ότι ναι...αυτοί είναι ΚΑΘΙΚΙΑ όλοι τους!!!
αν ήταν στο χέρι μου,θα τους έστελνα όλους σπίτι τους!και θα έβαζα νέο αίμα μέσω ΑΣΕΠ μην σου πω ότι θα τους ξήλωνα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς! ο καλύτερος απο δαύτους ψωνίζει με 5ευρα... τα παίρνουν απο όλους.... απο εμάς,τους μετανάστες,τα φτωχαδάκια,τους επιχειρηματίες και πάει λέγοντας. μάλιστα κάποιοι έχουν και ταρίφα - διέλευση 5 ευρώ. Πατέρας ενός γνωστού μου,πήγε για οικοσκευή σε γνωστό πολυκατάστημα και πλήρωσε με μια σακούλα 5εύρα όπως λέει και ο γιατρός... αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα! που βασανίζει αυτό το Έθνος.Αίσχος! που καθόμαστε και σας κοιτάμε σαν τους χάνους!ξεφτίλες! Last edited by tsompanis; 13-10-2011 at 12:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ε τώρα Κώστα μου νομίζω γίνεσαι υπερβολικός...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ε όχι και καθήκια ρε Κώστα... πρόσεχε σε παρακαλώ τις εκφράσεις σου...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν τις προσέχω καθόλου... και θα χαρώ να έχουμε κανέναν εδω μέσα για να τα ακούσει μια και έξω! για αυτόν και το σινάφι του ΥΣ=Αυτά που λέω,τους τα έχω στείλει και με mail πέρσι που έφτασε ο κόμπος στο χτένι.τα τσουτσέκια |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αντε παλι τα ιδια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απλά νούμερα για να γίνεις πλούσιος | fonta | Διάφορα | 12 | 21-03-2011 13:27 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
Πως διωχνεις τους λαθρομεταναστες..... | GEO_K | Αστεία Video | 11 | 09-02-2011 08:53 |
Στην επιφάνεια οι πρώτοι μεταλλωρύχοι, σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού στη Χιλή | riko46 | Επικαιρότητα | 4 | 13-10-2010 17:38 |
Εμείς θα δανειζόμαστε μέχρι να βαρεθούμε! | gsmaniac | Ελλάδα | 9 | 27-04-2010 20:38 |