|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Compact Training 9 Μαϊου 2009
Αγαπητοί φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει ένα λάθος σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του Compact Training. To μάθημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαϊου και όχι στι 8 (Παρασκευή) όπως αναγράφεται. Ευχαριστούμε Μoto Adventures |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Compact Training 9 Μαϊου 2009
Απόσπασμα:
OK, διορθώθηκε και το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του GS Forum ... .
|
|||
|
|||
Παιδάκια εγώ δήλωσα και πλεροκα και θα πάω .....ποιος αλός από εδώ μέσα θα είναι;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θέλω να παω στο Σπανό αλλά θέλω να πάω και στην έκθεση μοτοσυκλέτας και δεν έχω άλλη μερα απο το Σάββατο ............ τελικά, έχω πρόβλημα |
|
|||
|
|||
ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΚΑΙΡΕΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΑ ΤΡΕΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΟΥ.
|
|
|||
|
|||
Μερικες φωτο απο το σχολειο στης 28/3 απο το επισημο σαιτ της speedpark
http://www.speedpark.gr/details3.php...pid=200&page=1 |
|
|||
|
|||
Αν η μεση μου αντεξει θα ειμαι εκει ....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Balkans Adventure 2009 / 15-26 July 2009 | SpanosNikos | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 17-06-2010 14:34 |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
Προσφορά της Moto Adventures για τα Compact Training (Μάρτιος & Μάιος 2009) | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 40 | 10-05-2009 03:38 |