|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αντηλιακες μεβρανες
Σκεφτομαι να βαω αντηλιακες μεβρανες στο αυτοκινητο,γιατι τα κουρτινακια τα παιρνουν οι πιτσιρικαδες κ τρωνε τις βεντουζεςπια εταιρειας να βαλω; λνε για llumar η 3Μ.δε θελω ν πλακωσει μαυρη μαυριλα.πιο σταδιο να βαλω.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αντηλιακες μεβρανες
εγω εχω βαλει Lummar 2ο σταδιο (3 εχει) και ειναι μια χαρα...ουτε με σταματησανε ποτε...ουτε προβλημα με το ΚΤΕΟ ειχα...
πιστευω οτι πιο πολυ ρολος παιζει ο εγκαταστατης παρα η μαρκα μιας και οι δυο οι οποιες αναφερεις ειναι κορυφαιες στο ειδος...!!! |
|
|||
|
|||
κοστος για ενα νορμαλ επιβατικο?
|
|
|||
|
|||
Στο φορτηγό έβαλα 3Μ. Γνώμη μου να βάλετε ότι περνά ΚΤΕΟ. (Εγώ αυτό έκανα και είχα δίκιο). Και στο μπροστινό μια φάσα. Νομίζω πρέπει να είναι μέχρι 15 εκατ........ Μου ζήτησαν χαρτί στον έλεγχο. Κόστος 300€. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ ολους.ταπετσαριες να μου ξηλωσει η οχι(honda civic hybrid)
|
|
|||
|
|||
ΠΕριοχή Νέα Ιωνία οδός Κυδωνιών (νο αν θυμάμαι καλά 89) απέναντι από τα πεινιρλι) όπου ρωτήσεις τα ξέρουνείναι φοβερός ταπετσέρης. λέγεται Παναγιώτης Λιβάνιος . Είναι πελάτης μου . Αν θέλεις στείλε μου πμ για λεπτομέρειες.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ
|
|
|||
|
|||
Μάθε τηλ και ενημερωσέ μας. Με ενδιαφέρει για το 2cv............ |
|
|||
|
|||
Ταπετσαριες δεν εχω δει να ξηλωνει κανείς.παντος βάζει προσφορά ανα τακτά χρονικά διαστήματα γνωστό σάιτ με 99€ της 3Μ
Sent from Me using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ταπετσαρίες δεν ακουμπάνε! Και περιμένω κι εγώ την επόμενη προσφορά |
|
|