|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ!!!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΕΣΠΑΣΕ Η ΜΑΝΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ,ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΣΠΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ{ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ}.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΦΛΑΣ,ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ,ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΑΛΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
|
|
|||
|
|||
Επικοινώνησε με τον Βασίλη Γεωργοπουλο και τον Παρασκευα Σιδηροπουλο (GS) στο 2109020110,πολύ αξιόλογα παιδιά,συνεργασιμα και γνωστές του αντικείμενου..
|
|
|||
|
|||
Σταυρος Ραματιας 2130156387
Δούλευε 15 χρόνια σε εξουσιοδοτημένο και έχει τεράστια γκάμα ανταλλακτικών μεταχειρισμένων. Επειδή τους έχω δοκιμάσει όλους ... Είναι και ο πιο ξηγημενος μακραν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ. Και καλές τιμές και ξηγημένος. Με βοήθησε αρκετές φορές..Από την εμπειρία μου με τους άλλους και για μένα μονόδρομος. |
|
|||
|
|||
Δεν τους έχω δοκιμάσει όλους. Ομως συστηνω κι εγώ Βασίλη και Παρασκευά ανεπιφύλακτα.
|
|
|||
|
|||
BAΣΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΔΙΑ
|
|
|||
|
|||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλη πρόταση ειναι ο Παναγιωτοπουλος αλλά λιγο ακριβός(συγκριτικά με τον Ραματια πάντα)! Last edited by MIHALIS TZIMAS; 10-03-2013 at 22:04. |
|
|