|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ανεβασε θερμοκρασια
Καλησπερα κυριοι συμφορουμητες.
Σημερα το πρωι στο κεντρο της Αθηνας πολυ κινηση λογω απεργιων των ΜΜΜ, χαθηκα για καμια ωρα μεχρι να φτασω εκει που ηθελα και περιπλανιομουν ασκοπα λιγο, μεχρι που κοιταξα την θερμοκρασια και ηταν μια γραμμη πριν μπει στο κοκκινο. Σκεφτηκα οτι ρε ####το αναψα το μηχανακι μεσα στην Αθηνα..... Εννοειται οτι σταματησα εκανα ενα τσιγαρο και γυρισα σπιτι μου απο εθνικη οδο οπου και δεν εκανε κιχ η θερμοκρασια... Εχει κανει 2-2,5K χιλιομετρα απο το σερβισ, δεν εχει να κανει με παραμελημενη μηχανη η κατι τετοιο... Οποιαδηποτε αποψη ευπροσδεκτη, ευχαριστω. Το μοντελο R1100GS '97 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανεβασε θερμοκρασια
δεν μου εχει συμβει ποτε,αλλα νομιζω οτι στα αεροψυκτα ΔΕΝ σταματαμε για να κρυωσουν,αλλα προσπαθουμε να βρουμε ανοικτο δρομο,για να δροσιστει το μοτερ...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ναι βρε παιδια οκ σε αυτα που λετε αλλα ειχα πηξει στην κινηση στην καρδια της Αθηνας δεν μπορουσα να βγω εθνικη σε 3 λεπτα...
Το ερωτημα μου ειναι γιατι συναιβει στο κεντρο της Αθηνας με τετοιο καιρο και οχι πχ το καλοκαιρι που ημουν καθε μερα Αθηνα χωρις κανενα θεμα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μαλλον πρεπει να πας για τσεκαρισμα στον γιατρο.....
αλλα οταν ανεβαζουν θερμοκρασια οι boxer...δεν σταματαμε |
|
|||
|
|||
σβύνοντας τον κινητήρα προκαλούμε ακόμα λίγη αύξηση της θερμοκρασίας του. Δεν κρατάει βέβαια για πολύ και οι ψύκτρες των κυλίνδρων αναλαμβάνουν την απαγωγή της ζέστης.
Εφόσον δεν προβλέπεται ανοικτός δρόμος στα επόμενα λεπτά καλύτερα σβυστή και ει δυνατόν σε σκιερό μέρος. Μόνο σε συνεχόμενες ακραίες θερμοκρασίες κινδυνεύει η μοτό να "καεί". Ρίξε μια ματιά στον αισθητήρα θερμοκρασίας για να είσαι σίγουρος ότι έχεις τη σωστή ένδειξη. Για μένα είναι πιο σημαντικό να ελέγξεις τη μπαταρία διότι είναι τοποθετημένη σε σημείο που η συνεχόμενη υψηλή θερμοκρασία κυριολεκτικά μπορεί να εξατμίσει πλήρως τα υγρά της |
|
|||
|
|||
Ή αν δεν μπορούμε με τίποτα να ξεφύγουμε... σταματάμε για μισό πακέτο τσιγάρα... όχι 1 μόνο...
|
|
|||
|
|||
Κι εμένα δε μου έχει τύχει, ακόμα και καλοκαίρι σε κίνηση, άντε από 5 να πάει στις 6 γραμμές.. (R1150 GS 2000)
Κι εγώ θα ρωτούσα το γιατρό. |
|
|||
|
|||
Η παρατεταμένη ακινησία ανέβασε την θερμοκρασία.
Μια γραμμή πριν το κόκκινο είναι "πράσινη περιοχή". Κανένα πρόβλημα, μην αγχώνεσαι, είναι BMW. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
θερμοκρασια σε 650 gs 07 | vthn | Τεχνικά θέματα διάφορα | 0 | 03-05-2010 21:54 |