|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Συμβουλη για βαλβολινη
Εχω ενα 1150 gs με 80.000 km και αλλαξα τισ βαλβολινες στο σασμαν και στο διαφορκο και εβαλα τισ castrol 80/90 gl5 βαζοντας 1 λιτρο στο σαμαν και 0.23 με χιλια ζορια στο διαφορικο οατν εβαζα αλλα 20ml τα εβγαζε εξω.Ειναι καλη η βαλβολινη ???η ποσοτητες ειναι σωστες???
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συμβουλη για βαλβολινη
Η βαλβολίνη είναι οκ.
Στο σασμάν (εμπειρικά) βάζουμε μέχρι να ξεχειλίσει και στο διαφορικό (μετά από ζύγισμα της παλαιάς) μέχρι 200ml. Βλέπω ότι το χόρτασες βαλβολίνη......βγάλτην...! και βάλε 180-200ml γιατί η παραπανίσια θα σου κάνει ζημιά στην εσωτερική τσιμούχα του άξονα, λόγω πίεσης όταν δουλεύει το διαφορικό. |
|
|||
|
|||
Sorry φίλε μου νόμιζα ότι η ερώτηση σου είναι για το 1200GS
Η ποσότητα για το 1150GS είναι για το σασμάν 0,8ml (ξεχείλισμα) και διαφορικό μέχρι 230ml (ξεχείλισμα) , 1λιτρο και 250ml αντιστοιχα παίρνουν όταν επισκευάζεις οπότε αποτραγγίζεται πλήρως η βαλβολίνη. Προσοχή η ζημιά για τη τσιμούχα ισχύει και δω... |
|
|||
|
|||
εύγε νέε μου !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
180 πίσω. μην βάλεις παραπάνω. Ας λέει 250 το μάνιουαλ. Ο Μάστορας μου τα έλεγε. |
|
|||
|
|||
Η ποιοτητα που εβαλα ειναι καλη??γιατι μου φαινεται πως αυξηθηκε λιγο ο θορυβος. Να κοιταξω σε τιποτα αλλο??γραφιτουχες η κατι αλλο ??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το λίτρο εμπρός και τα 230 πίσω, όπως είπε και ο αλφα7, θα στην κάτσουν την τσιμούχα. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας πανω στο προβλημα που ειχα τωρα εφτιαξα και τις ποσοτητες και θελω να πιστευω πως ειναι ενταξει.
|
|
|||
|
|||
Εγώ όταν αλλάζω βαλβολίνες παιδιά τις βάζω βάσει των ορίων που είναι οι τάπες πληρώσεως και λίγο κάτω . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
Βάσεις για βαλίτσες για G 650 gs (single) sos την πέμπτη φεύγω για ταξίδι | dimitrisd | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 01-08-2010 13:52 |
Συμβουλη-Βοηθεια! | Benjamako | Γενικά - Αναβάτης | 18 | 09-02-2010 13:17 |
Συμβουλη-Βοηθεια! | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 25-10-2009 23:03 |