|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Λαμπάκι ABS
Παιδιά μου έχει προκύψει στο F650gs μονοκύλινδρο του 05 ένα πρόβλημα γρίφος.
Εδω και μία εβδομάδα μου ανάβει το λαμπάκι του ABS για λίγο και μετά σβήνει.Το παράξενο είναι ότι όταν ανάβει το λαμπάκι και είμαι σε χαμηλές στροφές η μηχανή κάνει πως πάει να σβήσει σαν να μένει ακαριαία απο ρεύμα.Μερικές φορές μαζί με το λαμπάκι μου έχει σβήσει κιόλας. Επίσης να πω ότι σήμερα άλλαξα και μπαταρία διότι στο μάνουαλ λέει ότι σε μπαταρία με χαμηλή τάση ανάβει το λαμπάκι του ABS.Αλλά και πάλι τα ίδια Πριν παω προς συνεργείο αν ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι αυτό ας μου δωσει τα φώτα του γιατί εγω έχω σηκώσει τα χέρια χηλά.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λαμπάκι ABS
ετσι πως τα λες πρέπει να σχετίζετε με τα ρεύματα...μήπως έχεις καμιά διαρροή
|
|
|||
|
|||
Το πρώτο που σκέφτηκα και εγω είναι κάποια διαρροή.Η ένδειξη ABS όμως είναι που με μπερδεύει..
|
|
|||
|
|||
Μήπως να κοίταζες και τα καλώδια στο διακόπτη του abs αν είναι στη θέση τους? Στον διακόπτη του τιμονιού αναφέρομαι που είναι και τα alarm μαζί!
|
|
|||
|
|||
Τα είδα και αυτά και είναι ok ....η υπόθεση όπως είπα είναι γρίφος..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παρ'όλα αυτά δουλεύει το abs? |
|
|||
|
|||
Το abs δουλεύει μία χαρά...το δοκίμασα και στην πράξη.Αυτό ακριβώς είναι το μπέρδεμα.Τι δουλειά έχει το λαμπάκι του abs με διακοπές και σβησίματα του κινητήρα?
|
|
|||
|
|||
Σωστα
|
|
|||
|
|||
Μάλλον η βαλβίδα του ΑΒS………….
|
|
|||
|
|||
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με το ABS και το λαμπακι. Καλωδιωση ηταν το προβλημα ,το οποιο αποκατασταθηκε και ολα ΟΚ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο Καφεδάκι σε νέο στέκι. Συνοικιακά Τετάρτη 26 Οκτώβρη | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 27-10-2011 22:39 |
Μεζεδάκι-κρασάκι στην εξωτική.... Λάρισα με τον Arkas - 7/10/11 | LakisGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 108 | 13-10-2011 01:56 |
Να γιατι Boxer! (κι ας μην εχω κι εγω!) | ziumann | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 10-04-2011 10:49 |
Aχαϊκή συνάντηση γιά κρασάκι κ μεζεδάκι την Τετάρτη 5/1/2010! | Jefe | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 06-01-2011 01:09 |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |