|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΜΑΜ & ΟΙΝΟΣ.... ΣΤΗΝ ΜΥΚΑΝΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ!
Μπορεί καθημερινά να μας "πρήζουν" το συκώτι αυτοί μας κυβερνούν, αλλά εμείς δεν μασάμ' !!! Δεν θα μας πτοήσουν αυτοί.... Ετσι θα πραγματοποιηθεί η 1η Κρασοτσιπουροκατάσταση την Κυριακή 13/1/2013 και ώρα 1.30 στην Μύκανη Καλαμπάκας, στο γνωστό σε όλους πια μαγαζί, "Ο Πλάτανος" Φυσικά, δεν θα ήταν δυνατόν να λείψει ο Εθνάρχης - Master των κοψιδίων ο Jtnakos, θα ο οποίος θα παρίστατε & θα συντονίζει .... Ετσι, μιας και ο καιρός προβλέπεται καλός με ηλιοφάνεια, ας γιορτάσουμε ελαφρώς (!!) την έλευση της νέας χρονιάς, και ανταλλαγή ευχών και κοψιδιών στον "Πλάτανο" Σας περιμένουμε .... Οσοι αντέχετε τις "μεγάλες συγκινήσεις"(), ελάτε... Η σύμπραξη "H Μεγάλη Καταπιόνα!" Argi & Jtnakos Last edited by paschalis; 10-01-2013 at 16:13. Λόγος: 13-1-13 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΑΜ & ΟΙΝΟΣ.... ΣΤΗΝ ΜΥΚΑΝΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ!
Kαλα να περασετε Αργυρη μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα να ανεβαινα επανω!
|
|
|||
|
|||
Και εχει φτιαξη και ενα κρασι ο Νακος...
Να πινω και να μη δινω σε κανενα. Αγαπες μου δουλεια γ@αμωτο |
|
|||
|
|||
[QUOTE=tolhs;820846]Και εχει φτιαξη και ενα κρασι ο Νακος...
Να πινω και να μη δινω σε κανενα. Αγαπες μου δουλεια γ@αμωτο[/QUOT κατσε και δουλεψε γιατι οι φιλοι θελουν να βρεξουν μονο το λαρυγγι τους και οχι το κορμι τους |
|
|||
|
|||
κατσε και δουλεψε γιατι οι φιλοι θελουν να βρεξουν μονο το λαρυγγι τους και οχι το κορμι τους[/quote]
Εχετε τον νους σας παιδια.... Αν ερθει ο....αυτος βρε....(τσιτσος) Δεν θα βρεξετε μονο τα λαρυγγια.... |
|
|||
|
|||
καιρός
Όπως δείχνουν τα πράγματα θα κατεβώ πιθανότατα με την όσοι πιστοί .....ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΑΝ είμαι μΑναχος θα κάνω αυτήν τη διαδρομή....έτσι για να ξεδώσω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε φιλαράκια και όλα με μέτρο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μόνο που ανησυχώ Ευτυχάκο μου, έαν ο μαγαζάτορας τα βγάλει πέρα!!!
Και την προυγούμενο φορά που πήγαμε με τον Γιαννάκο εκεί, μας έκανε μυστήρια νοήματα ότι φινίτο κρέας!!! Οτι πάθαμε και εδώ στην Καρδίτσα, όταν είμασταν μαζι... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδιά καλά να περάσετε.
|
|
|