|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μια κοπέλα πάει στο μαιευτήριο.......
Μια κοπέλα πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει καθώς είχαν σπάσει τα νερά της.
-Όνομα πατρός... ρωτάει η νοσοκόμα. -Ααα.., ξέρετε είμαι μόνη μου. απαντά η κοπέλα. Μετά τις.... γραφειοκρατικές διαδικασίες, γεννά τελικά η κοπέλα και όταν συνέρχεται από τη νάρκωση βλέπει από πάνω της τη νοσοκόμα. -"Συγχαρητήρια, μόλις γεννήσατε ένα υγιέστατο αγοράκι"... λέει η νοσοκόμα "Μόνο που .." -"Μόνο που τι;" ρωτά ανήσυχη η κοπέλα. -"Εεεε να το αγοράκι είναι μαύρο ενώ εσείς είστε... λευκή" λέει η νοσοκόμα... -"Ααα ναι, λέει η κοπέλα. Πριν γεννήσω είχα παίξει σε μία τσόντα για να βγάλω λεφτά και ο πρωταγωνιστής ήταν μαύρος. Έτσι εξηγείται. Μην ανησυχείτε.." -"Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτη κοπέλα μου... Υπάρχει και κάτι άλλο. Το μωρό είναι ξανθό... Ναι, στην τσόντα που έπαιξα, υπήρχε και ένας Σουηδός, προσθέτει η κοπέλα..." -"Πωπώ... συγνώμη που σου φέρνω σε δύσκολη θέση κοπέλα μου. Υπάρχει και κάτι άλλο όμως...Το παιδί έχει "σκιστά" μάτια..." -"Ναι.. πράγματι. Στην τσόντα υπήρχε και ένας Κινέζος..." -"Ωωω συγννώμη για την αδιακρισία μου κοπέλα μου", λέει η νοσοκόμα... "Αλλά σίγουρα θα θέλεις να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου, έτσι δεν είναι ..;" Φεύγει η νοσοκόμα και επιστρέφει με το μωρό στην αγκαλιά... Δίνει το Μωρό στην κοπέλα και τότε το μωρό αρχίζει να κλαίει... -"Ουφ. τώρα ησύχασα", λέει με ανακούφιση η κοπέλα... -"Γιατί τι συμβαίνει"; ρωτάει απορημένη η νοσοκόμα. Και η κοπέλα: -"Εεεε να. περίμενα ότι θα γαβγίζει...."! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μια κοπέλα πάει στο μαιευτήριο.......
Που θα την βρούμε αυτή τη τσόντα; Φαίνεται απίστευτα ενδιαφέρουσα! |
|
|||
|
|||
Κάνε λίστα για να σας της στείλω. Και διακριτικά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Kαι με τον Αζορ........................?????????????
|
|
|||
|
|||
αγκρρρρ αγκρρρρ γουφ γουφ........
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 12:34 |
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-1 από τη Σταντάρ στο ΟΑΚΑ κ θα πάει στη Λιέγη για το θαύμα | pirate | Αθλητισμός | 31 | 13-03-2010 13:14 |
Νεκροφόρα… μαιευτήριο! | skippybi | Κόσμος | 10 | 10-12-2009 19:49 |
Γιαγιά πάει στο γιατρό .... | Alext | Ανέκδοτα | 7 | 31-10-2009 22:51 |
Μια συνάντηση στο...Β' Λιμανακι Βουλιαγμενης | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 14-10-2009 21:34 |