|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ!!!
Χαιρετω ολους τους φιλους και ελπιζω σε βοηθεια!!!
Σημερα το βραδυ,μολις σχολασα απο την δουλεια,εβαλα την καλη μου(gsa) μπροστα,για να την ζεστανω και να φυγω. Στημενη κανονικα στο διπλο σταντ,κι εγω μπροστα στα xenon να αντικρυζω το απολυτο εργαλειο!!!! Ωσπου καποια στιγμη το ματι μου επεσε στον δεξι λαιμο της εξατμισης,απο το υψος του boxer μεχρι και το τελος του ημικυκλιου που κανει και ηταν πυρακτωμενος!!!!Η θερμοκρασια ηταν μολις στις 2 μπαρες.... Να σημειωσω εδω πως δεν το ειχα προσεξει ποτε γενικως..... Να πω επισης πως ο αριστερος σωληνας ειχε μια ελαφρια αποχρωση πυρακτωσης αλλα οχι τοσο εντονη οσο ο δεξιος. Η συμπεριφορα της μοτοσυκλετας κανονικοτατη!!! Μηπως καποιος γνωριζει κατι???? Μηπως ειμαι αρρωστος???? Να παω σε καποιο γιατρο???? Να σας κανω μια επειδηξη πυρακτωμενου λαιμου εξατμισης αυριο στο καφε???? Βοηθεια φιλοι..... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ!!!
1. ΔΕΝ χρειάζεται ζέσταμα - Αντιθέτως, βάζεις μπρος κ φεύγεις ...
2. Οι λαιμοί πυρακτώθηκαν ..... για το παραπάνω ...
|
|||
|
|||
Είναι ότι σου είπε ο Νίκος μου έχει συμβεί και εμένα........
|
|
|||
|
|||
ζεσταμα;;;;;;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Είναι φυσιολογικό για όλους τους μπόξερ! Παρατηρημένο από το 1929! Κάπου είχα διαβάσει την ιστορία για τον γερμανό μηχανικό που το ανακάλυψε τότε όταν ψάχτηκα στην αρχή και γω για τον ίδιο λόγο.
Εδώ η δικιά μου (κι ολονών μας δηλαδή), μετά από 3-4 λεπτά στο ρελαντί. Το λέει και το μάνιουαλ, ποτέ στο ρελαντί για πολύ ώρα, (Ο γιατρός θα σου πει σελίδα, παράγραφο!) Όσον αφορά το ζέσταμα βάζω και γω ένα μεγάλο ! Κράτα μέχρι 15-20 δευτερόλεπτα το "ζέσταμα", ποτέ παραπάνω!!! |
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι ηρεμησα λιγο.Απλα ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να βγαζει πρωτα 1 μπαρα και μετα να φευγουμε....
Θα το δειτε κι αυριο απο κοντα... Αν εχετε καποιες μπριζολες,σουβλακια φερτε τα μαζι σας για να τα ψησω !!!! Ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε γιατι φρικαρησα καπως...... |
|
|||
|
|||
Ποιος στο είπε αυτό για τη μία μπάρα; Το διάβασες κάπου;
|
|
|||
|
|||
Οχι δεν το διαβασα καπου...
Απο γνωστους που ειχαν gs!!!! Eσφαλα???? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...δεν σε χρειαζόμαστε .... έχουμε δικές μας "ψηστιέρες"....
|
|||
|
|||
ναι ναι εχουμε κι'εμεις gs
|
|
|