|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Να βάλω αυτά για... λίγο;
Σε συνέχεια αυτού του thread: http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%C...E%B1%3B-22280/
...ανοίγω αυτό γιατί θέλω να το δείτε όλοι και να ακούσω γνώμες. Βρήκα στην αποθήκη μου ένα περίσσεμα λάδι δεν ξέρω καν από που μου έχει μείνει. Έχω και άλλα που ξέρω ότι δεν κάνουν, αλλά αυτό ΙΣΩΣ κάνει. Μιλάμε για ούτε 500ml μέσα στο μπουκάλι που έτσι κι αλλιώς ούτε και 500ml χρειάζομαι. Fuchs Titan Synthese 10W-40 semi-synthetic, αυτοκινητάδικο. Γερμανικής τεχνολογίας... made in France! ACEA A3/B3 API SJ/CF Ναι μιλάω να ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ λάδι με αυτό για τα μόλις 500χλμ. που μένουν μέχρι την αλλαγή λαδιών. Δεν νομίζω να είναι έγκλημα ε; Έτσι κι αλλιώς και τα Motul να πάρω κλπ. (δεν ξέρω που δεν ξέρω τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν βάλει στο service) τι σημασία έχει αφού θα είναι μόνο 400ml μέσα σε διαφορετικό λάδι και μάλιστα 4500χλμ. χρησιμοποιημένο; Ακούω γνώμες, όχι μη-μου-άπτου αλλά ανθρώπων που κάτι κατέχουν από λάδια κλπ. (χρησιμοποιώ την BMW μου σαν BMW, όχι σαν δαντελίτσα και μέχρι τώρα δεν μετάνιωσα) Πείτε μου αν είναι να το ρίξω μέσα το απόγευμα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να βάλω αυτά για... λίγο;
Απόσπασμα:
Αν δεν το ρίξεις, πες μου πού είσαι να... περάσεις να μου το φέρεις. |
|
|||
|
|||
Ρίξτο μέσα... και μαζί και λίγο λεμόνάκι και θα φέρω το μεσημέρι ζωχούς...
|
|
|||
|
|||
Να υποθέσω ότι αυτά ήταν δυο ναι;
|
|
|||
|
|||
Γιατί άφησες να χρειάζεσαι 400 ml ???
Kαι δεν το είχες συμπληρώσει νωρίτερα??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω συμπληρώσει δυο φορές (χωρίς αυτή) στα 5 χρόνια που την έχω και δεν έχει κάνει κιχ. Εφόσον είσαι μεταξύ του min και του max δεν υπάρχει κάνας λόγος για να σε πιάσει πυρετός. Από ότι διαβάζω αυτοί που φερόντουσαν στην GS τους με τη σαλιάρα και της έβαζαν και δαντελένια βρακάκια, αυτοί είχαν και τις ζημιές. Χωρίς να προδιαθέτω για τίποτα. |
|
|||
|
|||
Δεν ειναι και εγκλημα!! Απο τερμα πανω στο ματακι μεχρι τερμα κατω η ποσοτητα λαδιου ειναι 500ml αν ο φιλος βλεπει λαδι στο ματακι ειναι οκ αφου η κανονικη σταθμη του ματακιου ειναι στην μεση
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και ρωτάω. Αφού στα 5 χρόνια το συνιθίζεις να μην συμπληρώνεις. Και αφού δεν της βάζεις σαλιάρα Και αφού είσαι μέσα στο όριο (και λιγότερο από 500ml) που είναι το ματάκι. Και αφού σε 500 χιλ. θα πας για αλλαγή any way, τότεεεεεεεεεεεεεεε γιατί μας τα ζαλίζεις ???????????? (αστειεύομαι με την έκφραση) Ή απλώς για να γίνεται κουβέντα και να γράφουμε άσχετα ποσταρίσματα??? |
|
|||
|
|||
Μου έχει περισσέψει ορυκτέλαιο 20W-50 Castrol από τα πρώτα που έβαλα... θες να το ψάξω και να βρεθούμε να στο δώσω?
Εγω πλέον βάζω ημισυνθετικό οπότε δε μου κάνει... |
|
|||
|
|||
Εφ΄όσον δεν εχεις ενεργήσει ακόμη σημαίνει οτι εισαι υπεύθυνος άνθρωπος και δεν αρέσκεσαι σε μισοδουλειές.Σου προτείνω λοιπόν να τηλεφωνήσεις στον υπεύθυνο τεχνίτη να τον ρωτήσεις την μάρκα,τον τύπο και το νούμερο του λαδιού που τοποθέτησε στο bmw σου.Να αγοράσεις ενα λιτράκι που κοστίζει περί τα 10 ευρώ στο εμπόριο : http://www.trade-wind.gr/index.php?o...mid=57&lang=el και τελείωσες.Αυτή φυσικά είναι η γνώμη μου και έτσι θα έπραττα εγώ στην θέση σου.Την καλημέρα μου.
|
|
|