|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Αλλαγή ελαστικών
Τα φόρεσα στο RT τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη...
Έχω κάνει 13000 χλμ. ... Έχουν πολύ ικανοποιητικό προφίλ και δεν τα βλέπεις για φθαρμένα. Πρέπει να αλλάξω λάστιχα...;;; Ποιός είναι ο μέσος όρος ζωής ενός ελαστικού ...;;;; |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή ελαστικών
Εξαρτάται απο τη γόμα του ελαστικού Βαγγέλη και σε τι δρόμο γίναν τα χιλιόμετρα (Ευρώπη - Ελλάδα). Τα δικά μου τα άλλαξα προχθές, 15.000 χλμ 9 μήνες. Είχαν τετραγωνίσει.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενώ έχω κάνει τα μισά Χλμ. στο εξωτερικό έχουν ακόμα πολύ ικανοποιητικό προφίλ χωρίς κανένα σημάδι τετραγωνισμού.... Εντωμεταξύ δεν θυμάμαι τι λάστιχα έχω... μάλλον κάτι diavolo 2 strata .. pirelli μάλλον .... Ουφφφφφφφφφφφ απαράδεκτος είμαι ... θα κοιτάξω αύριο και θα γράψω... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Bαγγέλη, δεν παίζεσαι με τίποτα!!! |
|
|||
|
|||
Βαγγέλη μην στεναχωριέσαι !!!
Το ότι θυμάσαι ότι έχεις λάστιχα είναι μια καλή αρχή !!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Συνηθως την αλλαγη την κανουμε γυρω στα 15.000 χλμ αλλα αυτο ειναι σχετικο γιατι εξαρταται πως και που τα εχεις κανει τα χλμ.
Π,χ αν τα εχεις κανει ολα στη χωρα μας τοτε μπορει να σε παει και παραπανω αν εχεις κανει πολλα απ'αυτα στο εξωτερικο τοτε μπορει να μειωθει ο χρονος ζωης τους. |
|
|||
|
|||
exv kanei 20000 και κατι ψηλα.....μεχρις στιγμης,δεν βλεπω να χρειαζομαι αντικατασταση ελαστικων ,ειναι βεβαι και στον τροπο οδηγησης του καθενα καθως και αν η μοτο μαπινει σε γκαραζ κλειστο καθως και αλλοι παραγοντες...ε.τσι οπως το υπολογιζω τωρα...για λαστιχακια παμε γυρς στα 35-40000χλμ.....(σε ολα μου τα μηχανακια καπου εκει τα αλλαζα....)βεβαια μετα τα 30 με 35000 χλμ καταλαβαινεις οτι τα πα######κια σου θελουν αλλαγη!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μαζι με το πιπεράκι ειναι καλοδεχουμενο και εβνα σετακι απο λαστιχακια για την Πριγκιπεσσα μου!!!!
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίεση ελαστικών (στην άσφαλτο)... | NLS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 33 | 05-09-2009 13:40 |
Αλλαγή Λαδιών!! | johnkrassas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 14-08-2009 20:55 |
Οδηγός ελαστικών | Tigas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-07-2009 23:05 |
Περί ελαστικών | leonidas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 29-06-2009 02:16 |
Hλεκτρονική μέτρηση πίεσης ελαστικών. | Arkas | Αυτοκίνητο | 9 | 13-01-2009 02:44 |