|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΟIL OVERFILLING!
Θα παθω κατι κακο?
Θα μου πεσουν κατακεφαλα οι προφητειες του Νοστραδαμου? Θα ερθει η συντελεια του κοσμου (αλλα θα ξεκινησει απο μενα?) Πρακτικα.. ΕΚΑΝΑ ΜΛΚΙΑ??? Το λοιπον, δουλεια δεν ειχε ο διαβολος, εψαχνε τα ντουλαπια του! Μεσα σ'αυτα λοιπoν, βρηκα ενα υπολοιπο λαδιου (περιπου 200 ml) απο την αλλαγη λαδιων που ειχα κανει στο τελευταιο service, το καλοκαιρι, πριν 3000 km.. Κοιταζω το μηχανακι, το λαδι ηταν λιιιγο παρα κατω απο το πανω μερος του κοκκινου ενδεικτικου κυκλου.. Ε, λεω, 200 ml, τι θα του κανουν? (Να αδειαζει και η ντουλαπα!! ) Εμ!!! Τωρα ειναι overfilled! (Mε μονο τα 200 ml!!) ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!! Θα σπασει το μηχανακι? Θα λερωνω ολους τους δρομους? Θα βλεπω το Μητσοτακη μωρο?? ΗΕΕΕΕΕΕΕΕLPPPP!!!! (ΒΤW, διαβαζα και εδω...) Last edited by black_hawk; 15-12-2011 at 03:36. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΟIL OVERFILLING!
1. Θα σου ξεφουσκώσει η αλυσίδα...
2. Θα ρετάρει ο 3ος κύλινδρος του Boxer 3. To GPS θα σε δείχνει 30 μοίρες πιο κάτω 4. Θα μπάζει νερά, αλλά μόνο σε λίμνη, στον ωκεανό είναι ΟΚ 5. ΟΚ, το σταματάω εδώ, μην σε αγχώνω άλλο...... Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα για 200ml, αλλά δεν είναι και τίποτα να το αδειάσεις... Last edited by gepol; 15-12-2011 at 06:45. |
|
|||
|
|||
θα σου καεί το βίντεο σοβαρά τωρα....το παρταπανίσιο ειναι πολυ λίγο για να σου προξενήσει ζημιά |
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει κανενα προβλημα.....!!!!_
|
|
|||
|
|||
Καλημερα....εγω στην αλλαγη με καινουργιο φιλτρο πεταω μεσα ολο το 4 λιτρο, βασικα θελει 3,95 αλλα δεν πειραζει....Βασικα δεν θελει να το πηγαινεις μπαλα στα πρωτα χλμ....Κι ολα αυτα εμπειρικα μην ζητατε τι και πως τωρα....Αντε ζητω και την πλατη στον τοιχο!!!!
|
|
|||
|
|||
Πάρε μια σύριγγα από το φαρμακείο μεγάλη σύνδεσε και ένα λάστιχο μικρής διατομής στην θέση της βελόνας και βγάλε το έξτρα λάδι, έτσι για να σου φύγει το άγχος !
Υ.Γ Το έχω κάνει κατ΄επανάληψη |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βγαζοντας την ταπα βλεπεις μονο τις πιανολες -εκκεντροφορους και ισως γραναζι καδενας. Πουθενα χωρος για σωληνακι Ξεβιδωστε καμμια φορα μονος κυριε Ckk την ταπα να σας φυγει η απορια!! |
|
|||
|
|||
Oυτε στα 1150
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καταλαβαίνεις τί έχει να γίνει άμα έχω δίκιο, έ... έστω και το απειροελάχιστο. |
|
|