|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Press direct στα 34000km
Εφοσον λοιπον διαγνωστηκε με απολυτη βεβαιοτητα η βλαβη,επικοινωνησα με το αρμοδιο τμημα της BMW και η απαντηση ηταν η εξης..
Το press direct υπαρχει μεν σαν ανταλλακτικό,κοστιζει 700€ αλλά εαν το περασεις δεν θα εχει εγγυηση .Η BMW εχει αποφασισει οτι για να σου δωσει την εγγυηση των ανταλλακτικων πρεπει να αλλαξεις ολοκληρο το σασμαν που κοστιζει 2500€.... και λεω εγω Ειναι φυσιολογικο να εμφανίζεται τετοιο μεγαλο προβλημα ΤΟΣΟ νωρις και να μην μπορει να δικαιολογηθει τιποτα τουλαχιστον σαν ενδειξη καλης θελήσεως απο την εταιρεια; Η απαντηση βεβαια ηταν "Οχι αλλα στειλε μας εσυ τις απαιτουμενες φωτογραφιες,να κανουμε μια ενοχληση στη μαμα εταιρια και βλεπουμε.." Τα εστειλα λοιπον και γω....και βλέπουμε! Η λογική λεει οτι εφοσον αλλαζουν αυτοι μονο ολοκληρο το σασμαν..θα δωσουν την αναμενομενη απαντηση να αλλαχτει..το ζητουμενο ειναι με ποσα λεφτα.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Press direct στα 34000km
Δηλαδη αν καταλαβα καλα, εχεις λύσει τη μηχανη για να βγαλεις φωτογραφιες και περιμένεις.
Ποιας χρονιας είναι η μηχανη; |
|
|||
|
|||
Οχι δεν την ελυσα..μου ζητησανε πινακιδα,χλμ,την αδεια κλπ.Αγοραστηκε καινουρια τον Μαιο 2009
|
|
|||
|
|||
Τι ακριβώς ειναι το press direct?
Είχες κάποια προειδοποίηση νωρίτερα? |
|
|||
|
|||
Το μονο που καταλαβα ειναι ενα κροταλισμα στο ρελαντι που οταν πατας συμπλεκτη σταματαει.Οσο περνουσε ο καιρος γινοτανε και πιο εντονο.
|
|
|||
|
|||
Την ίδια απορία έχω κι εγώ...
Απαντήστε, κάποιος... |
|
|||
|
|||
Οσο απλα γινεται...
Πριζ ντιρεκτ (ονομασια στα γαλλικα),οπως και στα περισσοτερα μερη αυτ/των μηχανων. Ειναι ο Πρωτευων αξονας,που μεταφερει την κινηση του κινητηρα,μεσα στο κιβωτιο ταχυτητων,ωστε εκει με την συμπραξη και αλλων αξονων και γραναζιων να γινει η καταληλη επιλογη ταχυτητας και να μεταφερθει μετα στο διαφορικο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δυστυχώς δεν ειναι μόνο το κόστος του ανταλλακτικού αλλά και της εργασίας. Διότι λύνεται η μηχανή για να υπάρξει πρόσβαση στο σασμαν...
Έχω 1200 GS του 2005. Αλλαξα press direct στα 65.000 χλμ. Στις μηχανες που κατασκευαστηκαν μέχρι και τα τέλη του 2006 το κοστος ειναι μικρότερο γιατί αλλάζει μονο ένα ανταλλακτικό, ενώ στις μεταγενέστερες αλλάζει όλο το σασμαν. Σημερα έχω 105.000 χλμ και εδώ και 15.000 το πρόβλημα άρχισε να επανεμφανιζεται και θα χρειαστει εκ νέου επέμβαση... |
|
|