|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΠΡΑΓΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013
Έχοντας καταλήξει στον προορισμό (Πράγα) έχω βγάλει διάφορες διαδρομές και δεν ξέρω πια να διαλέξω μιας και υπάρχουν τόσες πολλές και ωραίες επιλογές. Όποιος έχει να προτείνει κάτι ευχαρίστως. Το ταξίδι θα γίνει προς το τέλος Ιουλίου με διάρκεια περίπου 15 ημέρες.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΠΡΑΓΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013
Με το καλό φίλε!Σε ζηλεύω,τόσο για το ταξίδι,όσο και για τις μέρες της προετοιμασίας,οι οποίες για μένα είναι ακόμα πιο μαγικές...
Πες μας αν έχεις πάει ταξίδια(και που) στο παρελθόν,αν θέλεις να κινηθείς σε πόλεις ή επαρχίες,για να βοηθήσουμε ανάλογα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μόνο ταξίδι που έκανα στο εξωτερικό είναι Κωνσταντινούπολη. Γενικά μου αρέσει να ταξιδεύω εκτός πόλης κοντά στην φύση΄(ποτάμια,λίμνες,δάση κτλ.) |
|
|||
|
|||
Από Πράγα μπορείς να πας Δανία ;;; Μετακομίζω κοπενγχαγη και σκέφτομαι να πάρω την μηχανή μαζί μου...
|
|
|||
|
|||
Κωστή θές διαδρομή βουνό η θάλασσα???? ΄Μπορείς να τα σχεδιάσεις και τα 2 όμως!!!
Πράγα είναι η αγαπημένη μου πόλη.....έχω πάει 4 φορές, τις 2 με μηχανή και 2 με το ιπτάμενο μέσο!!!Έχω να σου πώ ωραία μέρη για φαγητό-ποτό και φυσικά after..... Aν ανέβεις απο βαλκάνια είναι διαφορετικά...αν πάς με πλοίο ...αλλάζει το πλάνο....πως το σκέφτεσαι?? |
|
|||
|
|||
Η διαδρομη που σου προτεινω αλλα οχι σε μια μερα ειναι λιγο-πολυ κλασσικη.Grossglockner-Ηallstatt και Cesky Krumlov ειναι must σε οτι εχει να κανει με την διαδρομη μεχρι την Πραγα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Νομίζω ότι αυτός ο κύκλος έχει βουνό και θάλασσα.Θα προτιμούσα να αποφύγω εθνικές οδούς σε περίπτωση που υπάρχουν όμορφες επιαρχιακές διαδρομές... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θέλω πληροφορίες για την Πράγα μιας και την έχεις ''ξεσκονίσει''...... Last edited by kostasvar; 07-07-2013 at 19:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|