|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Τα περι λαδιων
ξεκιναω αυτο το θεμα οπου εδω θα συζηταμε για τα λαδια της μοτοσυκλετας μας οπως επισης και για αποριες,αποριες οπως αυτη που θα σας γραψω.
σημερα εκανα ενα τσεκ στα λαδια και συμπληρωσα περιπου 500 γραμμαρια λαδι,ειναι δυνατον μισο κιλο λαδι μεσα σε 1300 περιπου χιλιομετρα?ειναι φυσιολογικο αυτο? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τα περι λαδιων
κι αλλη μια ερωτηση,επεκταση εγγυησης μπορουμε να κανουμε?
|
|
|||
|
|||
Είναι φίλε μου.
Αν είναι καινούργια η μοτοσικλέτα (αν δε κάνω λάθος είναι) έχεις αυξημένη κατανάλωση. Έπειτα, αν γίνουν τα κλμ σε κίνηση, με μεγάλες θερμοκρασίες πάλι θα έχεις αυξημένη κατανάλωση... Αν την πας ....τέζα, πάλι έχεις μεγάλη κατανάλωση... Και να θυμάσαι, αν εξατμίζει λάδι, δουλεύει οκ, αν όχι, κάποιο πρόβλημα υπάρχει |
|
|||
|
|||
φιλε μου,εχει ακομα 2600 χλμ,πολλα εγιναν στην πολη μεσα μιας και φετος ηταν το βασικο μεσον μεταφορας λογω του οτι δεν εκανε βαρυ χειμωνα εδω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ηταν ενας (απο τους πολλους) λογος που εδωσα την 1150 μου το 1999 μετα απο 4 αφρικα που ειχα εως τοτε και ξαναγυρισα στον ιαπωνα τον υδροψυκτο!!! Last edited by GeorgeP; 11-04-2010 at 21:42. |
|
|||
|
|||
Φοβηθήκαμε....!
|
|
|||
|
|||
Εφόσον η κατανάλωση του λαδιού είναι μεγαλύτερη απο αυτήν της βενζίνης ανά χιλιόμετρο νομίζω πως πρέπει .....και ακολουθεί και η κρίση σιγά σιγά!!!
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς? γιατι αν εννοω αυτο που μάλλον εννοείς τοτε παμε για....... γενικη επισκευή κινητηρα!!! (καθ'υπερβολην βεβαια κι οχι ντε και καλά)
|
|
|||
|
|||
Οπότε και καινούργιο και στην πόλη τα κλμ, λογικό ακούγετε.
Ρώτησε όμως και τον μάστορά σου. |
|
|||
|
|||
καταλαβα,ειναι κατι που θα πρεπει να συνηθισω.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα... Λιτρα; | John1150 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 10 | 17-04-2010 22:54 |
Η κριση τεχνας κατεργαζεται!(περι βαλιτσων ο λογος) | kostasmats | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 21-01-2010 23:37 |
Τα σκάγια | wolferin | Ανέκδοτα | 6 | 02-06-2009 10:40 |
Τα αυγά | arisxios | Ανέκδοτα | 10 | 06-04-2009 14:51 |
Τα γουρούνια!!! | arisxios | Ανέκδοτα | 5 | 12-02-2009 20:23 |