|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Ανακατασκευη R1100GS
Εντος του thread αυτου θα σας ενημερωνω (και εννοειτε οτι θα ζητω την βοηθεια σας) (και εννοειτε οτι θα μου τη δωσετε γιατι ειπαμε τι καταρα θα σας ριξω) για την πορεια του project ανακατασκευης της μηχανης μου R1100GS. Ελπιζω μεσα απο ολη αυτη την εργασια και εμπειρια να μαθω πολλα και να μπορεσω να τα μοιραστω με ολους σας!.....
Ας αρχισουμε λοιπον!!!! Για αρχη να σας ενημερωσω οτι ειχα μια πτωση χωρις να χτυπησω ευτυχως αλλα η μπουμπου εσκασε σε πεζοδρομιο (οταν τα θελεις δεν υπαρχουν). Η ζημια περιοριστηκε σε μη μηχανικα μερη. Δηλαδη: Ανεμοθωρακας, οργανα, τιμονι, κυλινδρος μπροστινου φρενου, καθρεπτες, ντεποζιτο, βασεις βαλιτσων, βασεις βαλιτσων πισω μαρσπιε, φλασακια και διαφορα αλλες χαζομαρουλες. Κινητηρας (Αγιε μου Hepco και εσυ αγιε μου Becker τωρα με την ανασταση θα σας αναψω απο ενα κερακι!!), καλαμια, telelever, paralever, ζαντες κλπ βασικα στοιχεια ανεπαφα (παλι καλα γιατι το χαρακιρι δεν το γλυτωνα). Πριν λοιπον ξεκινησω το λυσιμο επρεπε να τσεκαρω οτι μηχανικα ηταν ολα οκ. Ε λοοιπον σας πληροφορω οτι ακομα και μετα απο ενα χρονο ακινησιας η μπουμπου πηρε λες και ηταν καινουργια !!!!!(η καταραμενη οταν ηταν στα καλα της τοσο ευκολα δεν επερνε μπροστα). Το λυσιμο λοιπον ξεκινησε! εδω μερικες φωτογραφιες: ... Θα σας κρατω ενημερους για τις εξελιξεις. Κωστα σε περιμενω για τεχνο-τουρισμο!!!! χεχεχεχ |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ανακατασκευη R1100GS
Μα καλά .....
ελπίζεις αυτό το χρέπι, να το ξανακάνεις μηχανάκι ;;;;;;;
|
|||
|
|||
Δεν καταλαβα...πως ειπατε;;;;;....οριστε;;;;;;;.....συγνωμη κυριε...ποιος ειστε???
Δεν ηταν ετσι...ετσι το καταντησα. και σε πληροφορω οτι αυτο το χρεπι οταν ολοκληρωθει θα το σκιζει το δικο σου χρεπι!!!!! και θα το πω και στη μαμα μου οτι μιλας ετσι!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Με το καλο να "Αναστηθει" και η μπου μπου σου ...
Κρατα μας ενημερους .... Last edited by point zero; 03-04-2010 at 23:26. |
|
|||
|
|||
Ένα χιλιαρικάκι, το δίνω... Και μετά θα το χαρίσω στον Κώστα 366 που έχει απωθημένα μ' αυτό το μηχανάκι! |
|
|||
|
|||
Καλή δύναμη Ιγνάτιε!!!
|
|
|||
|
|||
Καλή προσπάθεια και καλή δύναμη φίλε .Χρειάζεται υπομονή .
|
|
|||
|
|||
Καλό κουράγιο φιλαράκι!!!
|
|
|||
|
|||
μην μασας Ιγνατιε τραβα μπροστα να μαθουμε και εμεις οεο................
|
|
|||
|
|||
Υπομονή κι επιμονή και το αποτέλεσμα θα είναι μια χαρά......
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζητείται μπροστινό για R1100GS | πάρης | Ζήτηση | 7 | 16-06-2010 14:31 |
Βαλιτσες για R1150GS ή R1100GS | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 15-01-2010 23:43 |
Ζητείται μπροστινό φτερό r1100gs | πάρης | Ζήτηση | 11 | 07-12-2009 12:49 |
Πωλειται R1100GS | antonis1150GSA | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 12 | 03-09-2009 22:25 |
BMW R1100GS '97 | Wicked_GS | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 14 | 02-02-2009 11:54 |