|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
R1200gs αξονας μεταδοσης
Πριν λίγες μερες εμεινε η μηχανή.
Για να μη τα πολυλογώ, εκοψε τον άξονα μεταδοσης. Το έχει πάθει κανεις? Υπάρχει κάποιος ενισχυμένος στο εμποριο? Να ψάξω για μεταχειρησμενο εργοστασιακό η να ψαχτω για καμια αλχημεια στο θέμα? Εχω τραβήξει κ φωτο. Θα ανεβάσω σύντομα. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200gs αξονας μεταδοσης
Πόσα χιλιόμετρα έχεις ?
Sent by george via Tapatalk |
|
|||
|
|||
Εβδομήντα κ κατι ψιλά.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Φαίνεται?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Tου καημένου του αξουνάκι
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει άξονας μεταχειρισμένος του 07 .... λεπτομέρειες αύριο τηλεφωνικά.... καληνύχτα!!!
|
|
|||
|
|||
Το κοιταμε κ αυτο το σεναριο αν δε παει καλα η κουβέντα με γνωστη εταιρία κατασκευής αξόνων.
Θέλω να αποφύγω να βάλω μεταχειρησμενο. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
Αλκινοε εχε στο νου σου οτι ΑΝ κανεις πολυ ενησχυμενο αξονα τους κρανδασμους μπορει να στους βγαλει σε διαφορικο ηη στην χειροτερη στο σασμαν...Η μαμα bmw προνόησε νομιζω να παθαίνει ο αξονας σαν μικροτερη ζημία ...φυσηκα γνωμη μου παντα...
μηπως να βολευτεις με εναν μεταχειρισμενο και να υσηχασεις για καμια 50000 χλμ???λεω εγω τωρα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μου θυμιζεις (με το συμπαθειο) το γνωμικο Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα!!! Βρε σιδεροφαγοι...συνελθετε επιτελους, τι τα κανετε τα καημενα τα μοτορια και σπανε? Ειπαμε αλλαξτε μηχανακια για να ησυχασετε!!! Αλκινοε σου ευχομαι να προβεις στην ποιο ορθη λυση...μενουμε συντονισμενοι λοιπον. |
|
|||
|
|||
Update.
Ο αξονας επιστρέφει στα χέρια μου λογικά αύριο. Τελικά δεν θα αντικατασταθει με αλλον. Επελεξα το δρόμο της ανακατασκευης κ επισκευής του αφου πρακτικά θα ειναι καινουργιος με "μηδεν" χιλιόμετρα απο το να παρω κάποιον μεταχειρησμενο που ενδεχομένως θα είναι κ πιο ακριβώς κ αγνώστου κατάστασης. Μη ξεχνάμε πως μπορεί να βρεθει κάποιος με λιγα χιλιόμετρα αλλα δε θα παύει να είναι μεταχειρησμενος από μηχανή 5ετιας. Εντυπώσεις, μόλις τον παρω στσ χέρια μου. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|