|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Spoiler Touratech Ζελατινας Adventure
Το εχω βαλει εδω και καμποσο καιρο...τουλαχιστον 2-3 χρονια.
Ειχα προσεξει καποια στιγμη μια μικρη χαρακια η οποια ομως εχει μεγαλωσει σιγα σιγα... Εαν προσεξετε στις φωτο ειναι εσωτερικα και δεν εχει προελθει απο χτυπημα αλλα υποθετω λογω τριξιματος επειδη το πλαστικο ακουμπαει στο μεταλλο ... Σε κατι διακοπες τυπου Μηλου με μπολικους χωματοδρομους, το ειχα αφαιρεσει και το ειχα αφησει Αθηνα Εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο??? Εαν συνεχισει ετσι, θα κοπει .... θα αργησει αλλα προς τα εκει παει ... Last edited by ablithik; 01-04-2012 at 15:45. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Spoiler Touratech Ζελατινας Adventure
Το τραυμα προυπήρχε (πιθανόν από χτύπημα ή στρέβλωση ή και από κατασκευής) και τωρα μερα με τη μερα
(ανάλογα κραδασμων) μεγαλώνει μέχρι να κοπεί και θα κοπεί... Η λύση είναι μια μικρή τρυπούλα (προσεχτικά) με 2-2,5 τρυπανάκι στο τέλος τις ρωγμής ώστε να σταματησει να προχωρά, την οποία με λίγη σιλικόνη μπορείς να τη κάνεις να μη φαινεται σχεδόν καθόλου. |
|
|||
|
|||
Πρέπει να έχω κάπου ενα τζαμάκι ίδιο αν το βρώ να στο δώσω
|
|
|||
|
|||
Αλέξη με εκπλήσεις με την παρατηρητικότητα σου και μην μου πεις οτι την έπλυνες και το είδες!!
Γειά σου ρε Γιάνναρε!! Μπράβο και μόνο που προσφέρθηκες! Ο φίλος Αλέξης είναι γειτονάκι. |
|
|||
|
|||
Και εγώ έχω ένα αλλά είναι σπασμένο και είναι το πρώην του SLIV είχα ένα spare και του το έδωσα. Μπράβο ρε Γιαννάρα να γιατί GS Forum ! ! !
|
|
|||
|
|||
Εμένα μπορείς να μου δώσεις ένα μαζί με μηχανισμό? Κι ας μην κλειδώνει!!
|
|
|||
|
|||
mpf και φτιαξε καινουριο!
|
|
|||
|
|||
Επανερχομαι στο θεμα κυριως για να αναφερω οτι πηγα απο τη makan, τους το εδειξα και δεχτηκαν να το αντικαταστησουν (εκτος εγγυησης)
Ο λογος που πηγα, ηταν οτι προεκυψε και δευτερη εμφανης εσωτερικη ρωγμη, η οποια αχνοφαινεται στη τελευταια φωτο στο πρωτο ποστ (αρκει να κοιταξεις πιο δεξια απο το κοκκινο κυκλο) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Spoiler ζελατινας Touratech | LEFT | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 01-04-2012 14:08 |
spoiler touratech | bmw1200gsadv | Ζήτηση | 1 | 17-03-2012 15:59 |
zητειται spoiler touratech για ζελατινα adventure | L3f | Ζήτηση | 0 | 20-04-2011 14:40 |
ΧΟΥΦΤΕΣ TOURATECH+SPOILER F800GS | makis121981 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 18-12-2010 17:55 |
TOURATECH SPOILER | tasosbob | Ζήτηση | 3 | 03-09-2010 00:51 |