|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
NEW GIVI CASE BMW STYLE
Μια χαρα μου φαίνονται απο τιμές δεν ξερω τι γίνεται βέβαια
http://www.givi.it/cases/monokey/TRK46N-TREKKER |
|
|||
|
|||
Απάντηση: NEW GIVI CASE BMW STYLE
200 ευρώ χωρίς τη βάση.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την τιμή.
Kαθόλου κακή εάν είναι για την 46L. Η vario μου εχει βγαλει την ψυχή δεν χωράει ούτε το κράνος.(καθότι κεφάλας με opening flip up) |
|
|||
|
|||
Ελα Ντινο σου εφεξε πάλι τυχερακια!!!!!!
|
|
|||
|
|||
την εχω δει live σε ενα 1200 που πετυχα στον δρομο!! μου φανηκε πολυ καλη απο κοντα! αν δεν κανω λαθος το καπακι ειναι διαιρουμενο (δηλαδη αν δεν θες να ανοιξεις ολο το καπακι) μπορεις να αναξεις το 1/3 απο μπροστα!! αν το παρατηρησετε και στην φωτο φαινεται. ελπιζω να βγαινει και σε αλλο χρωμα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Xwris na thelw na kanw diafhmish . . . yparxei k sto motoraid.eu . . . einai k bmwdakias o idiokthths,filos,Dartajian . . .
|
|
|||
|
|||
Είναι ωραίες και συμφέρουν...
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα
Παιδιά ξέρετε αν χωράει δυο full face κράνη? |
|
|||
|
|||
δεν την έχω δει αλλά μίλησa τηλεφωνικά με έμπορο και μου είπε ότι τα χωράει, αλλά οριακά και ανάλογα τα κράνη...
τη "κόβω" για στριμόκωλη μπαγκαζιέρα, πολύ περισσότερο γιατί μου είπε ότι δεν έχει και άπλετο χώρο μέχρι το καπάκι της....εξάλλου είναι μόνο 46 λίτρα... γιατί μου θυμίζει......vario |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
TOP CASE GIVI E450 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ | baravas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 1 | 27-10-2010 12:25 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
givi top case | ace_gln | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 05-01-2010 16:51 |
Supermoto style for R1200GS ?????? | Alext | Νέα μοντέλα BMW | 8 | 22-06-2009 22:27 |
Βαλιτσα Top case GIVI V46 | georgekostas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 28-05-2009 18:22 |