|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ
Παιδία είναι κάποιος που έχει βάλει στην καλή του(GS 1200) φώτα ΧΕΝΟΝ και να του εχει δημιουργήσει προβλήματα σε εγκεφαλό ή γενικότερα σε ηλεκτρονικά,γιατί είναι να βάλω μέσα στην εβδομάδα και δεν είμαι για καμμία λαχτάρα.....Ενημερωτικά,θα βάλω PHILIPS.....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΧΕΝΟΝ ΦΩΤΑ
κανένα πρόβλημα. Τα φοράω 2 1/2 χρόνια.
|
|
||||
|
||||
Κανένα πρόβλημα σε 3 χρόνια ....
3 μοτό - 2 Adve και μία GS ..... Σε όλες, μικρή - μεγάλη σκάλα + προβολάκια ....
|
|||
|
|||
μια απο τα ιδια.no problem!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Έχω βάλει σε όσες GS έχω! Σε ..τρείς μήνες κανένα πρόβλημα!
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν έχει διαφορά η μεσαία από τη μεγάλη σκάλα αλλά δεν ρωτάω κανέναν εδώ μέσα γιατί θα με ζουρλάνουν! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά .... Η μικρή (θέσεως), η μεσαία και η μεγάλη σκάλα, δεν έχουν καμία διαφορά .... Και οι τρείς (3) λάμπες φωτίζουν το ίδιο, καθώς και έχουν την ίδια κατανάλωση (1376 kw) η κάθε μία ... Τώρα, θα ρωτήσεις εύλογα, γιατί η "μαμά" BMW, έβαλε τρείς λάμπες ;;;; Η απάντηση είναι: μάλλον, για λόγους ασφαλείας .... Αν σου καεί η μία, να έχεις τις άλλες δύο .... Υ.Γ. Φίλε Νότη, για οτιδήποτε άλλο, ρώτα .... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ...
|
|||
|
|||
.......... αλλά δεν ρωτάω κανέναν εδώ μέσα γιατί θα με ζουρλάνουν![/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/QUOTE] |
|
|||
|
|||
Ρώτα και για τις τιράντες σου, no problem...
|
|
|||
|
|||
Αν και έχω το 1150adv κανένα πρόβλημα με σκάλες και προβολάκια xenon....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
XENON TOURATECH ΦΩΤΑ ΓΙΑ GS | ekatontarxos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 22-03-2010 20:13 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΣΗ... | egine1 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 17-02-2010 16:42 |
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΣ ΒΑΛΙΤΣΩΝ "ΜΑΜΑΣ" !!! | NIKOS PAPADOPOULOS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 16-02-2010 20:01 |
TA ΦΩΤΑ ΣΑΣ | katsab | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 24-01-2010 14:30 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ;;;;;;;;;;; | manro | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 1 | 29-04-2009 07:02 |