|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Κυριακή 18/11/12 σκέψεις για καφεδάκι στο καταφύγιο της Οίτης
Καιρού επιτρέποντος την Κυριακή 18/11/12 θ' ανηφορίσω από Πάτρα για να πιω καφέ στο καταφύγιο στην Οίτη.
Θεωρητικά θα με συνοδέψει η Milf κατά κόσμον Χρύσα. Σκοπός οι στροφούλες του Μπράλου και λίγες ώρες χαλάρωσης στο αλπικό τοπίο του καταφυγίου, καφεδάκι και μπλα μπλα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σκέψεις για φαγητό παρά μόνον για καφέ, αλλά αυτό εύκολα μπορεί ν΄αλλάξει κατά τις επιταγές της παρέας. Ευπρόσδεκτοι όσοι δίτροχοι και δίτροχες κάνετε κέφι. http://www.panoramio.com/photo_explo...c&user=2568175 Καταφύγιο Οίτη | το Καταφύγιο : Βρύζες : Οίτη : Eναλλακτικές αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις | τηλ :: 694 453 5718 - 226 506 2496 Λεπτομέρειες και ώρα αναχώρησης από Πάτρα, σύντομα. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κυριακή 18/11/12 σκέψεις για καφεδάκι στο καταφύγιο της Οίτη
Τι ωρα ειναι ο καφες ειπαμε;
|
|
|||
|
|||
Υπολογίζω να φύγω από Πάτρα 8:30 - 9:00, θέλω περίπου 3 ώρες για το καταφύγιο, οπότε 12:00 βαριά βαριά θα είμαι εκεί.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βάζεις φιτιλιές έτσι???
Δεν έχω θέμα, πάμε όπου θέλετε. Έκανα κέφι καφεδάκι στο καταφύγιο και το ποστάρισα, τώρα αν το παρεάκι θέλει και μάσα, μέσα είμαι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολυ ωραια εγω θα ερθω με την γυναικα μου Αν θελει και καποιος ακομα απο Αθηνα να ερθει στις 08:30 θα ξεκινησω απο τα mcdonalds της ε.ο μετα τα διοδια των Αφιδνων. Το δρομολογιο που θα κανω (για να εχει και λιγο στριψιμο) θα ειναι μεσω Αραχωβας-Αμφισσα-Μπραλο-Παυλιανη-καταφυγιο Βρυζες. Βασιλη 12:00 θα ειμαι εκει, ειναι καλα; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θελεις να μου στειλεις συντ/νες του Β ; Tι ωρα στο Β ; |
|
|||
|
|||
Το Β είναι η Άμφισσα, μια πλατεία έχει κι εκεί θα είμαστε κατά τις 10:15 περίπου, οπότε αν θες σε βρίσκουμε εκεί. Καλύτερα όμως για σένα θεωρώ είναι στη Γραβιά για να μην αναγκαστείς να κάνεις διπλούς δρόμους.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Eπειδη θα ερθει και ο φιλος μας ο Χαρης (siraxanz) με την γυναικα του αλλαζω λιγο το σημειο συναντησης και ειναι 08:45 εδω https://maps.google.gr/maps?q=38.075...num=1&t=h&z=19 ζηταμε λοιπον λιγο ανοχη απο τους φιλους της πατρας για την ωρα αφιξης στην Αμφισσα Τα τηλ και τα δικα μου και του Χαρη ειναι στο προφιλ. Καλο δρομο να εχουμε ολοι μας!!!!!!!!! |
|
|