|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Από Harley σε GS
Γειά χαρά σε όλους.
Εδώ και 11 χρόνια έχω ένα ZX9R (2000) και τα τελευταία 3 κι ένα γυμνό Harley. Πάντα θεωρούσα ότι τα αμερικάνικα είναι εντελώς ακατάλληλα για πολύωρα ταξίδια κι έτσι χρησιμοποιώ τον Ιάπωνα για προορισμούς μέχρι Β. Ελλάδα ή και παραπέρα, για άνετα και ταχύτατα ταξίδια. Βέβαια μέχρι την Καρδίτσα (απ'όπου και είμαι) ο Αμερικάνος μια χαρά είναι. Όμως πραγματικά άλλαξα την έννοια ''άνεση'' στο μυαλό μου όταν προσφάτως οδήγησα ένα Adventure, ενός συναδέλφου. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τα μηχανάκια σας, οπότε δε θυμάμαι την ακριβή χρονολογία τού μοντέλου,αλλά... ... ...έχασα την μ-π-ά-λ-α... ... Ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες...όλα ήταν ΗΡΕΜΑ! Φοβερά εύκολη στο χειρισμό και χωρίς άγχος για τη μέση μου!! Ίσως αυτό σας φαίνεται κουλό αλλά για δοκιμάστε ένα 2ωρο πάνω σε αμερικάνο ΧΩΡΙΣ ένα σάκο να σας στηρίζει... Έτσι η απόφαση πάρθηκε... Κάτω οι σύμμαχοι, ζήτω ο άξονας!! Η αγορά αυτοκινήτου ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ!! Ελπίζω σύντομα να βρώ να κάνω την ανταλλαγή! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από Harley σε GS
φίλε Άρη καλωσόρισες και γρήγορα ομόσταυλος σου εύχομαι!!!
|
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθες στην παρέα μας...
|
|
|||
|
|||
Καλως ορισες στην παρεα!!
|
|
|||
|
|||
τα ειπες μαματα!!!καλως ηλθες!!
|
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες μαζι μας
|
|
||||
|
||||
Φίλε Άρη,
καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum ... Καλή διαμονή, και πολλές ασφαλείς βόλτες με ότι και να καβαλάς !!! Υ.Γ. Με το καλό ν' αποκτήσεις το "θηρίο" των ονείρων σου ... .
|
|||
|
|||
Καλώς μας ήρθες και καλα να περνάς μαζι μας,Άντε και γρήγορα με το θηριακι σου.
|
|
|||
|
|||
μιλάμε για συνταρακτική διαφοροποίηση μοντέλων
ίσως όταν δεις και πως στρίβει το ζωάκι να δώσεις και το παλιό ZXR για το HD έχω κακή άποψη άστο καλοτάξιδη ένα χωμάτινο καθαρό σου λείπει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Harley Promo | gemara | Άλλες εταιρίες | 9 | 17-10-2010 19:50 |
Θέλω γνώμες για αντικατάσταση - Από HONDA σε GS | xarin | Διάφορα | 143 | 27-07-2010 01:12 |
Harley | gemara | Αστεία Video | 5 | 17-06-2010 20:50 |
Από Varadero σε GS1200 | Sakis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-10-2009 23:07 |