|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Λασπωτηρες πλαινοι για τον πισω τροχο
Συμφωνα με τις οδηγιες του
A Mudflap for the R1200GS πηρα ενα πολυεστερικο 3mm http://img21.imageshack.us/i/kommati1.jpg/ εκανα τους απαραιτητους οδηγους για να καθεται ο σκελετος, το δοχειο των φρενων, οι βασεις των πλαινων βαλιτσων ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Οποτε το τελικο αποτελεσμα ειναι αυτο ImageShack® - Online Photo and Video Hosting και αυτο ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Τωρα ποσο λειτουργικο θα ειναι....; θα δειξει. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Λασπωτηρες πλαινοι για τον πισω τροχο
Πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά!
Jefe |
|
|||
|
|||
Μπράβο Κώστα! Πάντως πιστεύω οτι για 100% επιτυχία θα χρειαστεί και ένα φτεράκι τροχού!
|
|
|||
|
|||
Μάλλον θα το αντιγράψω, μου αρέσει
|
|
|||
|
|||
ωραίος,:sm5:
πουλάς το πατρόν? |
|
|||
|
|||
Ωραίο....
|
|
|||
|
|||
άραγε αυτό το 3mm μπορεί να λυγίσει και να φορμαριστεί ???? ίσως με ζέσταμα....???
|
|
|||
|
|||
To πατρον υπαρχει στο λινκ που ειχα βαλει στο πρωτο ποστ. Βεβαια σε καθε μηχανη κανει και καμια τροποποιησουλα... για παραδειγμα εγω εχω κλεισει την προσβαση στο μπριζακι και πρεπει να κανω τωρα καποια τρυπα για αυτο, ή για παραδειγμα στο σκελετο υπαρχουν δεμενα με tireup καποια αλλα καλωδια της μηχανης για τα οποια πρεπει να το φαγωσεις λιγο το πολυεστερικο για να καθεται σωστα. Το επομενο που θα κανω παντως θα το κανω πιο τελειο
Οσο αναφορα την ευκαμψια... το υλικο απο μονο του λυγιζει. Δε χρεαζεται να το ζεσταινεις. Το φαγωμα αν ειναι λιγο μπορεις να το κανεις με καποιο γυαλοχαρτο... αν ειναι πολυ μπορεις να το ξυσεις με μια φαλτσετα ή και να το κοψεις με αυτην ( με λιγο κοπο βεβαια) |
|
|||
|
|||
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΤΕΝΤΑ
|
|
|||
|
|||
Όσον αφορά την ευκαμψία ή μη του υλικού να προσθέσω (μιας και σχετίζομαι με αυτό) πως το υλικό είναι ΠΟΛΥ ευκαμπτο ακόμα και με το χέρι. Για ΜΟΝΙΜΗ όμως κλίση χρειάζεται ζέσταμα. Όχι απευθείας όμως. Προσεκτική ζέστη με τη χρήση κάποιου "οδηγού-καλούπι" ανάλογα με το σχήμα που θέλουμε να δώσουμε.
Εδω στον λασπωτήρα που ανέβασα πριν μερικές μέρες: http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BE%C...-2004-a-17055/ πρόκειται για το ΙΔΙΟ υλικό. Το έχω δώσει 2 και 3 φορες ανάποδη κλίση στο υλικό με ζέσταμα. Το καλούπι μου, αυτό που ζέστενα, ήταν ένας μεταλικό σωλήνας. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
για τον ARGI τον γρινιαρη... | γιαγια αρκουδα | Ταξίδια στο εξωτερικό | 6 | 18-12-2010 15:50 |
πισω απο τον υαλοκαθαριστήρα... | REK | Μου τη δίνει που ..... | 34 | 29-11-2010 11:48 |
Ψαχνω πισω αμορτισερ για R 1150 GS το μαμα η κατι αλλο | valerougas | Ζήτηση | 5 | 12-05-2010 22:33 |
Ερωτηση για πισω φτερο | Benjamako | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 20-04-2010 10:54 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 23:24 |