|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΛΑΔΙΑ BEL RAY 20-50 EXP
... έρχεται σε λίγο η ώρα της 1ης αλλαγής λαδιών και στη δική μου r1200r με τη συμπλήρωση των πρώτων 1.000 χλμ ... διάβασα αρκετά θέματα σχετικά με λάδια στο φόρουμ ... συζήτησα με παλιούς κατόχους για τα castrol που χρησιμοποιούν τα εξουσιοδοτημένα, σχηματίζοντας αρνητική άποψη και έχω τις εξης απορίες :
1) έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα εν θέματι λάδια σε καινούργιο μοντέλο με 2 εκκεντροφόρους και αν ναι τι άποψη σχημάτισε ? 2) στα 1200 με 2 εκκεντροφόρους χρησιμοποιύμε ορυκτέλαιο 20 - 50 ή ημισυνθετικό 15 ή 20 -50 ? 3) σε περίπτωση που πάω λάδια στο εξουσιοδοτημένο δικής μου επιλογής μπορεί να αντιμετωπίσω πρόβλημα εγγύησης ? ... ευχαριστώ για τις πάντα εποικοδομητικές απόψεις - γνώμες σας ... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΛΑΔΙΑ BEL RAY 20-50 EXP
... καμιά ιδέα ...
|
|
|||
|
|||
Τα εβαζα παιλαιοτερα σε 1150 και ημουν ευχαριστημενος.
Νομιζω πως αφου εισαι στην εγγυηση πρεπει να χρησιμοποιησεις οτι λεει η εταιρεια και αν δεν απατωμαι για το δικο σου μοτερ προτεινει 10-40. Προσπαθησε να αποφυγεις τα Castrol.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα λάδια σε πεντάρια σέρβις μπορείς να τα αλλάζεις και μόνος σου. ούτως ή άλλως, το εξουσιοδοτημένο δεν σφραγίζει το βιβλίο. |
|
|