|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
επιλογη σελας για r1200gs
φιλος ψαχνει για σελα πιο αναπαυτικη απο της μαμας,
εχει κανεις εμπειρια απο τις ετοιμες, π.χ wunderlich, bagster, sargent, corbin, κλπ.. αξιζουν τα λεφτα τους? ή μπορει να φτιαχτει και η ιδια σε εναν μαστορα με τα αναλογα αποτελεσματα? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: επιλογη σελας για r1200gs
Πιστεύω τι το gel σιλικόνης είναι ουσιαστική βελτίωση, δεν το έχω βάλει, αλλά το σκέπτομε
|
|
|||
|
|||
Χαρη η δικια μου ειναι με gel και κατασκευη απο την αρχη στο moto-k με 240 ευρω (70 κανουν μονο τα 2 gel)
|
|
|||
|
|||
Ηλία γράψε λοιπόν μια αξιολόγηση, είναι πανάκεια τα gel η απλά ένας ακόμα μύθος??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εντυπωσεις?? αξιζουν τα λεφτα που εδωσες? π.χ, αν καθοσουν πριν μια ωρα, τωρα πηγες στις δυο ή πολυ παραπανω? εκτος του gel, την διαμορφωσες σε πιο φαρδια ή οτιδηποτε αλλο? μπορει να μπει καποια στιγμη φωτο?? ευχαριστω |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Οταν με το καλο παμε καμια βολτα θα κανουμε τραμπα τα gs και θα δεις οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα αξεσουαρ (σελα)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσαααα |
|
|||
|
|||
Είχα φτιάξει με gel τη σέλα του Tiger, πριν χαλάσει και το δώσω. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω σε ταξίδι. Στην καθημερινότητα καμία διαφορά. Αλλά δεν είναι γι αυτό το gel. Είναι για πολύωρη χρήση. Εκεί φαίνεται . Η δουλειά είχε γίνει στο Μοτο-Κ και είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα , μιας και η βασική αιτία ήταν η άνεση του συνεπιβάτη. Σηκώθηκε το μπροστινό μέρος και κατέβηκε το πίσω (για να κρύβεται πίσω μου καλύτερα η γυναίκα) και έγινε αρκετά πιο άνετη η σέλα, μόνο από τη διαμόρφωση.
Η επίδραση του gel, δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκε σε ταξίδι.... έφυγε ο τίγρης |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βαλίτσες και βάσεις για το R1200GS ADV. | GregoryGS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-10-2011 18:02 |
Αξεσουάρ (βαλίτσες κλπ) για R1200GS και όχι μόνο | lycos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 27-07-2011 17:18 |
Ψαχνω για πλαϊνες βαλιτσες για R1200GS '07!!! | giamil | Ζήτηση | 2 | 14-04-2011 00:58 |
Πωλούνται βάσεις για βαλίτσες vario (R1200GS) | linex | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 07-05-2010 19:01 |
Βαλίτσες πλαινές για R1200GS | Fireman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 16-06-2009 10:18 |