|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απο εμενα και την *Κυρια*
Γεια σας ειμαι ο Λαμπρος προσφατο μελος στο forum και νεος κατοχος μιας BMW F 800 GS.
Η γνωριμια μου με την εν λογω *Κυρια* εγινε τυχαια μια μερα στο δρομο.Εδω και 2 χρονια ομολογω οτι εψαχνα να βρω μια *Κυρια* σαν και αυτη για να της προσφερω την αγαπη μου, αλλα οι υποχρεωσεις μου δεν επετρεπαν να συναψω σχeσεις μαζι της. Ετσι αναγκαστικα να κανο υπομονη...! Ομως ο καιρος περασε οι υποχρεωσεις τελειωσανε και ηταν καιρος να προσπαθησω να αποκατασταθο με μια *Κυρια* σαν και αυτη !Την γνωρισα στο internet μεσο μιας αγγελιας. O ερωτας μας ηταν κεραυνοβολος και μεσα σε εννεα μερες την εκανα δικια μου ! Αυτη ειναι η μικρη-μεγαλη ιστορια μας. Απο εμενα και την *Κυρια* λοιπον καλως σας βρηκαμε και ευχομαστε καλα χιλιομετρα σε ολους μας ! ! ! Last edited by lampros22; 11-03-2013 at 05:27. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απο εμενα και την *Κυρια*
καλος ηρθες
|
|
||||
|
||||
Φίλε Λάμπρο,
καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum ... Na xαίρεσαι την 800άρα κυρία σου και να κάνεις μαζί της, πολλές καλές βόλτες, απολαυστικές κ με ασφάλεια ! Σε περιμένουμε σε μια προσεχή μας συνάντηση, να γνωριστούμε κ από κοντά ..... . |
|
|||
|
|||
Καλώς τον..
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λάμπρο, καλώς ήρθατε στην παρέα μας και οι δυό σας! Εσύ και η κυρία σου... Η πιο μεγάλη και "μάχιμη" μοτοπαρέα, η μοτοπαρέα του GS Forum, σας καλοσωρίζει!!
|
|
|||
|
|||
και πολλα πολλα όμορφα χλμ
|
|
|||
|
|||