|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
καλημερα με...σεισμό..
Σεισμός 4,4 ρίχτερ νοτιοανατολικά του Πικερμίου
Σεισμική δόνηση 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 5 τα ξημερώματα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμική δόνηση 4,4 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 5 τα ξημερώματα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Το επίκεντρο σημειώνεται 4 χλμ νοτιοανατολικά του Πικερμίου, και εστιακό βάθος 10 χλμ. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Αθήνας ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημίες. Πηγή:ΣΚΑΪ Homepage — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) παίδες την ακούσαμε πρωι-πρωι..αρκετά έντονος αλλά με πολύ μικρή διάρκεια..ευτυχώς.. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: καλημερα με...σεισμό..
Ευτυχος που ηταν μικρος και χωρις διαρκεια γιατι σε τοσο μικρο βαθος θα ειχαμε προβλημα...
|
|
|||
|
|||
μας ξυπνησε ο αλητης!
|
|
|||
|
|||
Λέτε να ήταν προσεισμος?
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Κι εμείς την ακούσαμε λίγο ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
Την ''νιωσαμε'' πες καλυτερα.....
|
|
|||
|
|||
και με ξυπνησε και ειχε και διαρκεια...
Ειχαμε καιρο να κουνηθουμε και μου θυμισε οτι ειναι πολυ υπουλο πραγμα ο σεισμος...εισαι εντελως ανυμπορος να κανεις οτιδηποτε...ειδικα οταν ειναι τετοιες ωρες... παλι καλα...λοιπον... |
|
|||
|
|||
καιρο ειχε να σας κουνησει!!! το νου σας φιλοι
|
|
|||
|
|||
Εμένα με ξύπνησε η Βίκυ, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαμε τι έγινε, έπεσε απλά ένα ελαφρύ μπιμπελό κι εγώ το απέδωσα ( γνωστός καραγκιόζης ) σε ύπαρξη πνευμάτων στο σπίτι!
|
|
|