|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
ΚΙΑ SORENTO DIESEL
Έχει κανένας φίλος το εν λόγω αυτοκίνητο;
Είναι μια ενδεχόμενη επιλογή και θα ήθελα πληροφορίες από κάτοχο |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΙΑ SORENTO DIESEL
Εγώ το έχω φίλε. Το αγόρασα το 2005, καινούργιο. Δεν το έχω στίψει όμως γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν τα πάω καλά με τα κουτιά... Πιο πολύ το χρησιμοποιώ για να μεταφέρω το φουσκωτό και για να το φορτώνω μπουκάλες για την κατάδυση. Άντε και για κάνα σκι το χειμώνα. Του έχω κάνει μόνο 30.000 χιλιόμετρα. Είναι η έκδοση με το TOD. Τι θα ήθελες να ρωτήσεις; (εκτός από κατανάλωση, γιατί δεν κάθομαι να τα υπολογίζω αυτά...)
|
|
|||
|
|||
Χοντρικά η κατανάλωση παίζει στα 9lt/100km, απ' όσο ξέρω και μου είπε κι ένας φίλος σε πμ.
Επίσης ξέρω ότι οι δυνατότητες του αυτ/του είναι πολύ υψηλές όσον αφορά στο χώμα και αρκετά άνετο στο ταξίδι, καλύτερο από cherokee 3,7 στο ταξίδι τουλάχιστον, μιας και τα έχω κάνει βόλτα και τα 2. Στο χώμα είναι καλύτερο το ΚΙΑ, προσωπική άποψη και πάντα χωρίς μετατροπές, λόγω κλειδώματος διαφορικού και διαδρομών ανάρτησης. Θέματα ζημιών , συντήρησης κλπ ήθελα να μάθω μιας κι εγώ κάνω καμιά 20000χλμ το χρόνο Οπότε εσένα είναι νωρίς για προβλήματα.... Αυτά που βρίσκω σε προσιτή τιμή, έχουν 100000+ χλμ, οπότε θέλει προσοχή. Το ΤΟD που έχεις είναι προφανώς diesel, ή όχι; Α! τα τέλη κυκλοφορίας των 2500κ.εκ. , πόσα είναι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Diesel είναι ναι, και τα τέλη είναι 880 ευρώ. Το αυτοκίνητο είναι κάτσε καλά και βασικά στο χώμα. Έχω πάει κάποιες βόλτες με το 4Χ4 club στη Λάρισα και οι γνώστες πάθανε πλάκα. Αλλά και για άσφαλτο μια χαρά είναι. |
|
|||
|
|||
Έχω οδηγήσει το 2,5 D. Σε ταξίδι αυτοκινητόδρομο και χώμα για περίπου 2000 km.
Καλό και τίμιο αυτοκίνητο. Θα το έπαιρνα αν και στο τέλος προτίμησα το φορτηγό. Σου το προτείνω............... |
|
|||
|
|||
αφου δεν ειναι honda πως θα το αγοραζες?
|
|
|||
|
|||
Μα δέν το πήρα τελικά. Αγόρασα το φορτηγό που είναι Ιάπωννας. Άρα Ανατολίτης να σε υπηρετεί και όχι ( Γερμανός να σε ταλαιπωρεί............ |
|
|||
|
|||
ΟΚ
Ειναι καλό αυτοκίνητο και με δυνατότητες, το ξέρω και το έχω οδηγήσει. Αλλά άλλο η "εφήμερη σχέση" κι άλλο η παντρειά Οπότε κοιτάζω να δω προβλήματα στη χρήση σε βάθος χρόνου. Αμα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, όλα καλα! Σας ευχαριστώ όλους! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να 'σαι καλά και καλή επιλογή!! |
|
|||
|
|||