|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Τι μικρός που είναι ο κόσμος !!..........
Τι μικρός που είναι ο κόσμος !!...............
και γινετε ακόμα μικρότερος μέσα από το Ίντερνετ................... Ήταν κατά τις 19:00 οταν με πήρε τηλέφωνο ο σύντεκνος μου. -ρε τι θα κάνουμε σήμερα ?? ...............................(η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική) -δεν ξερω τι λες ? .............................................(το ίδιο και η απάντηση) -να κάνουμε κάτι διαφορετικό ....τι λες για ενα BBQ ??.....(Μπήκαμε στο ψητό,2-3 φόρες την εβδομάδα εχει διαφορά ..αλλάζουμε καρέκλες) -εντάξει αλλά δεν θα πιούμε πολύ γιατί αύριο είμαι πρωί και δεν έχω ηρεμήσει 2 βδομάδες από τα τραπέζια και τα ξίδια....(έκανα τον δύσκολο) .........τσουπ παρκάρω στην αυλή και με την άκρη του ματιού μου βλέπω μια BMW 1100 GS...... προχώρησα προς την παρέα όπου εκτός από την αδερφή του ήταν και δυο νεαροί από Κορινθία φίλοι τους Μετά από τις απαραίτητες συστάσεις προχώρησα στο παρασύνθημα -Πια νου είναι η BMW? -Εμένα λέει ......ο Γιάννης......έχεις και εσυ μηχανή ?? -Μια 1200gs.. -αααα..... και αρχίσαμε την κουβέντα για τα μωρά Και ενώ ετοιμαζόμουν να του δώσω μια κάρτα του φόρουμ ...(και να αρχίσω τον προσηλυτισμό) μου λεει : -Ασχολείσαι με το ίντερνετ ?? -...........χαμογελάω -Εγώ είμαι γραμμένος και σε ένα φόρουμ πολύ καλό .... -.........(κάνω τον χαζούλι) και μπαίνεις στο ιντερνέτ σε φόρουμ ????? -Ναι βέβαια είναι απο τα καλύτερα,και μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες μπες www.gsforum.gr -.......πλατύ χαμόγελο και του δίνω την κάρτα που είχα στο χέρι μου .....τώρα ήταν η σειρά του να κοιτάζει με ένα πλατύ χαμόγελο απορίας -Είμαι ο EOD-K9 -.....Ειμαι ο sansiro.sugata Άρχισαν τα γέλια και οι συζητήσεις ..... Όταν όλοι στην παρέα αναρωτιοτουσαν -ΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ?????? -Η ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!! Για άλλη μια φορά να γιατί www.gsforum.gr Έχεις φίλους παντού !!!! φιλε Γιάννη χάρηκα πάρα πολύ για την απρόσμενη γνωριμία μας !!! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι μικρός που είναι ο κόσμος !!..........
Καλάαααα ........ στην αφήγηση είσαι άπαιχτος Κυριάκο ....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
κυριακο πες αληθεια!ποσο καιρο τον παρακολουθουσες?
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι μικρός ο κόσμος, το forum είναι μεγάλο!!!
|
|
|||
|
|||
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!!!
|
|
|||
|
|||
Σωστόοοος!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πάντα τέτοια, αλλά βάλτου και κανένα χεράκι που δεν είναι και πολύ ενεργός
|
|
|||
|
|||
Γειά σου Λευτέρη με τα ωραία σου.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι ώρα είναι?!?!!?!? | yannis | Χρήσιμα | 13 | 30-10-2009 09:56 |
Τι είναι forum?!!!!!!!!!!! | riko46 | Διάφορα | 11 | 21-08-2009 01:56 |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 16-06-2009 00:05 |
Θηριάκι - Τι μάρκα είναι ? | pesto1 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 22-03-2009 21:54 |
Τι είναι αυτό που μας χωρίζει... | skippybi | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 14:22 |