|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Atlanterhavsveien!...yeahhh
θα θελα να τον οδηγήσω....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Atlanterhavsveien!...yeahhh
Κ εγω....
|
|
|||
|
|||
απολαυση....
|
|
|||
|
|||
Παρεα θες????????
|
|
|||
|
|||
Αν θέλετε υπάρχει ένα τέτοιο οδοκατασκεύασμα (σε μικρότερη φυσικά κλίμακα) σε απόσταση μόλις 80 χλμ από Αθήνα.
Είναι μια γέφυρα στο χώρο του Ισθμού της Κορίνθου που περνάει πάνω από τη Νέα Εθνική Οδό. Είμαστε στην Αθηνών-Κορίνθου και 1 χλμ μετά τα διόδια των διυλιστηρίων βγαίνουμε στην Έξοδο 1 για Λουτράκι-Ισθμό. Αμέσως μόλις περάσουμε την παλιά γέφυρα του Ισθμού κάνουμε αριστερά στο άνοιγμα του διαζώματος (με προσοχή διότι έχει στροφή με την κίνηση από Κόρινθο) και κατευθυνόμαστε προς το Σούπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Ήδη μπροστά μας μπορούμε να δούμε την εν λόγω γέφυρα. Η κλίση του οδοστρώματος δεν είναι η καλύτερη και η στροφή γυρίζει απροειδοποίητα και αρκετά κλειστά προς τα δεξιά, όπου βγάζει σε μια αλλόκοτη αριστερή με μαντρότοιχο για μπαριέρα στην εσωτερική (κρύβοντας κάθε ίχνος των επερχόμενων οχημάτων). Πρόκειται για μια μικρή Widowmaker. Ευτυχώς που η κίνηση εκεί είναι εξαιρετικά αραιή διότι τότε θα μιλάγαμε για Εκατόμβη. Προσοχή λοιπόν Last edited by Translatoras; 17-01-2011 at 20:05. |
|
|||
|
|||
super!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||