|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Πίσω λαμπάκι φρένου.
Εδώ και καιρό μου ανάβει ή ένδειξη καμένης λάμπας του πίσω φαναριού. Την άλλαξα και όλα καλά. Μετά από λίγο καιρό ξανά τα ίδια και διαπιστώνω ότι αν πιέσω την λάμπα ανάβει. Καθάρισα τους πόλους και τους πίεσα ώστε να έχουν καλύτερη επαφή με την λάμπα και όλα καλό, μετά από λίγα χιλιόμετρα ξανά χάλασε. Τι μπορεί να φταίει?
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πίσω λαμπάκι φρένου.
Απόσπασμα:
Ρίξε λίγο αντισκωριακό, στο ντουί, πίσω απ' τις επαφές ... Να "δουλέψει" το ελατήριο που πιέζει τις επαφές στην λάμπα .... Κάτι σαν WD40 .....
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Όταν "παίζεις" με το χέρι, το ελατήριο του ντουί, "παίζει" ελεύθερα ή κάπου "μαγκώνει" ????
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
γινεσαι προστυχος ή μου φαινεται;;;;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και πού να έβλεπες εμένα που του έβαζα το μικρό μου δακτυλάκι |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σε εμένα το ίδιο πρόβλημα ήταν από ελατωματική λάμπα.Αφού πήγα 10 φορές στα συνεργεία και μου κάνανε οτι λένε τα παιδιά παραπάνω, στο τέλος μου αλλάξανε λάμπα και το πρόβλημα λύθηκε.
|
|
|||
|
|||
Αντρεα τι εγινε τελικα?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πίσω δισκόπλακα | Kimwnas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 24 | 06-11-2010 23:18 |
Πίσω λασπωτήρας? | gandreas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 13-05-2010 02:00 |
Πίσω λασπωτήρ.. καρμπονάρα! | Carduelis | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 7 | 03-03-2010 21:07 |
Μπλοκάρισμα της μανέτας του μπροστινού φρένου-ABS | margot | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 06-02-2010 10:21 |
Απώλεια μπροστινού φρένου. | gemara | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 33 | 28-01-2010 15:31 |